PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Φιλική ήττα από τον Προμηθέα στην Πάτρα (80-76) για το Περιστέρι


Την ήττα (80-76) στο φινάλε της αναμέτρησης με τον Προμηθέα στο «Δ. Τόφαλος» γνώρισε το Περιστέρι, σε μια αναμέτρηση, όπου οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη είχαν τον έλεγχο στην μεγαλύτερη διάρκεια. Όμως, τα έξι τρίποντα του Γιανγκ στην τελευταία περίοδο επέτρεψαν στους Πατρινούς να επιστρέψουν από το -8 (47-55 στο 30’) και να φτάσουν στη νίκη.

Το Περιστέρι είχε το «πάνω χέρι» από την πρώτη περίοδο (15-21 στο 9’) με τον Αλέκσα Ραντάνοφ να μπαίνει δυναμικά στο ματς και στη συνέχεια να παίρνουν τη σκυτάλη ο Σιλβέιν Φρανσίσκο και ο Δημήτρης Μωραΐτης δίνοντας λύσεις επιθετικά που διατήρησαν τους «κυανοκίτρινους» μπροστά στο σκορ (34-36 στο 20’).

Στο δεύτερο ημίχρονο με την άνοδο του Ντέβιν Ντέιβις και τις λύσεις του Φρανσίσκο το Περιστέρι βρέθηκε να προηγείται με 9 πόντους (36-45 στο 23.20’’). Οι Κακλαμανάκης και Κουλμπόκα βοήθησαν τον Προμηθέα αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό (47-55 στο 30’). Οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη είχαν τον έλεγχο όμως τα έξι τρίποντα του Γιανγκ στην τελευταία περίοδο και τα 8 συνολικά (ένα του Κουλμπόκα και ένα του Κάουαν) έδωσαν τη νίκη στους Πατρινούς.

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Προμηθέα Μάκης Γιατράς δήλωσε: «Τη δεδομένη στιγμή παίζουμε καλύτερο μπάσκετ απ’ ότι περίμενα. Έχουμε έναν παίκτη ακόμη να βρούμε για να ενισχυθούμε. Θέλουμε να πάμε καλά στην Ευρώπη φέτος. Το Περιστέρι έχει φτιάξει ένα πολύ καλό ρόστερ». Όταν ρωτήθηκε για τον Βασίλη Σπανούλη, σχολίασε: «Είμαι πολύ μικρός να μιλήσω για τον Σπανούλη. Τον θαυμάζω και είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ένας προπονητής κορυφαίου επιπέδου».

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-21, 34-36, 47-55, 80-76

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Γιατράς): Σίμπσον 3 ( 1τριπ.), Κάουαν 14 (3 τριπ.), Γιανγκ 27 (6 τριπ.), Κακλαμανάκης 12, Γκίκας 4, Χέλεμς 5, Λάγιος 2, Κουλμπόκα 11 (3 τριπ.), Μουράτος 2.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Σπανούλης): Τζούστον, Μπίλαν 10, Φρανσίσκο 22 (2 τριπ.), Μωραΐτης 18 (1 τριπ.), Ραντάνοφ 8, Πουλιανίτης, Κασελάκης 6, Ντέιβις 12 (2 τριπ.), Γκιουζέλης, Σταυρακόπουλος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment