PeristeriNews.gr
Προγνωστικά

Στοίχημα: Φουλ του γκολ στην Πορτογαλία


Τρομερό ενδιαφέρον αγωνιστικό και στοιχηματικό παρουσιάζει το κουπόνι του Σαββάτου (05/03), που περιέχει πληθώρα αγώνων. Μία δυνατή πρόταση για τα γκολ στο Πορτιμονένσε – Μπενφίκα ξεχώρισε το Betarades.gr σήμερα. Μπορείτε να βρείτε το ματς, μαζί με όλα της ημέρας, με ποικιλία από αγορές στη vistabet. Η ανάλυση της επιλογής μας ακολουθεί πιο κάτω.

Στις 20:00, η Πορτιμονένσε υποδέχεται την Μπενφίκα για την 25η αγωνιστική της Α’ Πορτογαλίας.

Ομάδα των ισοπαλιών θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η Πορτιμονένσε, που προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-1). Πιο πρόσφατη αυτή στην έδρα της Βιζέλα. Δεν έχει καταφέρει να νικήσει στα εφτά τελευταία εντός έδρας παιχνίδια – τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες-, όμως, σκόραρε στα έξι.

Αήττητη για πέμπτο σερί αγώνα έμεινε η Μπενφίκα, που νίκησε τη Γκιμαράες πολύ πιο δύσκολα απ’ ό,τι δείχνει το τελικό 3-0. Ήταν το μοναδικό από τα τελευταία οχτώ παιχνίδια που κράτησε ανέπαφη την εστία της. Κέρδισε τις δύο από τις τρεις τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα. Σκοράρουν με ευκολία οι δύο αντίπαλοι, όμως, δεν εμπνέει εμπιστοσύνη η άμυνά τους.

 

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Πορτογαλίας μαζί με τα υπόλοιπα σημεία του Σαββάτου!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Γκολ και combo στο 9.60

Peristeri News

Combo και ειδικά με αποδόσεις έως 17.00

Peristeri News

Combo με 2.60 στη Serie A

Peristeri News

Leave a Comment