PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Σχόλιο για το ερωτηματολόγιο που αφορά την αντιπλημμυρική προστασία


Σχόλιο για το κατάπτυστο, όπως το χαρακτηρίζει, ερωτηματολόγιο της Διοίκησης Παχατουρίδη που αφορά την αντιπλημμυρική προστασία, κάνει η Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου, αναφέροντας:

«Τα προβλήματα της αντιπλημμυρικής προστασίας στον Δήμο Περιστερίου είναι γνωστά και οι Περιστεριώτες, ειδικά αυτοί που μένουν σε Ρουπάκι, Ν. Ζωή, Εκατόδεντρα, Τσαλαβούτα, στη Σικάγου τα γνωρίζουν καλά.

Η Διοίκηση Παχατουρίδη σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και άλλους “επιστημονικούς” φορείς, προκείμενου να “ενισχύσει” την αντιπλημμυρική προστασία, έφτιαξε ερωτηματολόγιο !!!

Ιδού κάποιες χαρακτηριστικές ερωτήσεις:

Εν ολίγοις λένε στο λαό του Περιστερίου: «αν θέλετε αντιπλημμυρικά έργα ΠΛΗΡΩΣΤΕ από την τσέπη σας», «ΔΙΑΛΕΞΤΕ: θέλετε υγεία ή αντιπλημμυρικά», «ΠΡΟΤΙΜΑΣ περισσότερο να γκρεμιστεί το σπίτι σου ή να πλημμυρίσει» κ.ο.κ.

Οι πολιτικές της κυβέρνησης, της Περιφέρειας Αττικής και της δημοτικής αρχής Περιστερίου έχουν κοινό παρονομαστή: Οι υποδομές, η προστασία και η ασφάλεια της ζωής του λαού δεν αποτελούν επιλέξιμη δαπάνη, καθώς δεν επιφέρουν το αναμενόμενο κέρδος για τον δήμο – επιχείρηση.

Τώρα κατάφεραν το ακατόρθωτο: Ολη την αδιαφορία και την αντιλαϊκή πολιτική τους που κοστίζει ζωές να τη χωρέσουν μέσα σε ένα ερωτηματολόγιο. Και εις ανώτερα».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός 4 εκατ. ευρώ για τα smart cities στο Δήμο Περιστερίου

Peristeri News

Περιστέρι: Πρόγραμμα δράσεων των ΚΕ.ΦΙ. του μηνός Μαΐου 2024

Peristeri News

Διπλή συνεδρίαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (12η και 13η)

Peristeri News

Leave a Comment