PeristeriNews.gr
Προγνωστικά

Στοίχημα: Μπορεί η Μπενφίκα


Το κουπόνι της Παρασκευής (21/10) έχει αγώνες που ανεβάζουν τους ρυθμούς λίγο πριν την πλούσια δράση του Σαββατοκύριακου.

Τραβάει τα βλέμματα η μάχη της Α’ Πορτογαλίας στο “Ντραγκάο” μεταξύ της Πόρτο και της Μπενφίκα, που δίνει μια άξια προσοχής πρόταση για στοίχημα. Φυσικά, μπορείτε καθημερινά να βλέπετε και δυνατά μπάσκετ προγνωστικά στο Betarades.gr. Πάμε να δούμε τις λεπτομέρειες για τη δυνατή επιλογή της ημέρας.

Περίοδο φόρμας διανύει η Πόρτο, που προέρχεται από πέντε συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, με πιο πρόσφατη αυτή με 6-0 επί της Ανάντια για το κύπελλο Πορτογαλίας.

Μεγάλο της “όπλο” είναι η αποτελεσματικότητά της στην επίθεση, καθώς έχει πετύχει 17 γκολ στις πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της.

Εντυπωσιακή η πορεία της Μπενφίκα την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, καθώς παραμένει αήττητη μετά από 18 παιχνίδια, με απολογισμό 15 νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Τα βρήκε πάντως “σκούρα” στο παιχνίδι κυπέλλου με την Κάλντας (κανονική διάρκεια 1-1) και κατάφερε τελικά να προκριθεί επικρατώντας με 5-3 στα πέναλτι. Έχει σκοράρει στα πέντε από τα έξι τελευταία εκτός έδρας ματς.

Η Μπενφίκα διατήρησε το αήττητό της απέναντι και στην Παρί Σεν Ζερμέν και μπορεί να τα καταφέρει να έχει βαθμολογικό όφελος και στην έδρα της Πόρτο, που βρίσκεται, πάντως, σε εξαιρετική κατάσταση.

Τσεκάρετε τη στοιχηματική επιλογή για το παιχνίδι Πόρτο – Μπενφίκα στο Betarades.gr, στα προγνωστικά Πορτογαλίας!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Γκολ και combo στο 9.60

Peristeri News

Combo και ειδικά με αποδόσεις έως 17.00

Peristeri News

Combo με 2.60 στη Serie A

Peristeri News

Leave a Comment