PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Στοχευμένη κοινωνική πολιτική του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη



Επιλεκτικά στοχευμένη κοινωνική πολιτική του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη και της διοίκησης σε γνωστούς και φίλους, χαρακτηρίζει ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ».

Επιλεκτικά στοχευμένη κοινωνική πολιτική του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη και της διοίκησης σε γνωστούς και φίλους, χαρακτηρίζει ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ».

Αναλυτικά το κε’ιμενο:

“Δυστυχώς για μια ακόμη φορά ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης και η διοίκηση του Δήμου Περιστερίου συνεχίζει να εκμεταλλεύεται την αγωνία του περιστεριώτικου λαού για επιβίωση στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Ο Δήμαρχος αντί να επεξεργαστεί με τους επιτελείς του κάποιο σχέδιο ανακούφισης των οικονομικά αδύνατων πολιτών εκμεταλλεύεται κάθε πράξη φιλανθρωπίας από όπου κι αν προέρχεται, για καθαρά προσωπική του προβολή.

Γνωστή εδώ και πολλά χρόνια αυτή η τακτική του Δημάρχου να εκμεταλλεύεται τους πάντες και τα πάντα. Άλλωστε έχουμε αναφερθεί και στο παρελθόν σε αυτό το θέμα. Μόνο που τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Οι καιροί άλλαξαν, ο κόσμος υποφέρει και πρέπει να καταλάβει ο Δήμαρχος ότι δεν αντέχει ο άνεργος πεινασμένος πολίτης άλλα παιχνίδια να παίζονται στην πλάτη του από κανέναν πολιτικάντη και κανέναν Δήμαρχο. Το χτύπημα παρηγοριάς στην πλάτη δεν φτάνει.

Ενημερωθήκαμε από δημοσιεύματα του τύπου ότι ο Δήμος Περιστερίου μοίρασε 10 τόνους γάλα και μάλιστα ο Δήμαρχος ευχαρίστησε την εταιρεία ΝΟΥΝΟΥ για αυτή της την χορηγία.

Θα θέλαμε λοιπόν να ρωτήσουμε το Δήμαρχο με ποιες διαδικασίες και ποια κοινωνικά κριτήρια μοιράστηκε αυτή η ποσότητα του γάλατος;

Πού και πότε μοιράστηκε και γιατί δεν ενημερώθηκαν οι οικονομικά αδύνατοι πολίτες για αυτή τη χορηγία και αλλά το έμαθαν την επόμενη ημέρα της διανομής από δημοσιεύματα;

Δεν θα έπρεπε η ποσότητα αυτή να κινηθεί μέσα από το κοινωνικό παντοπωλείο που τόσο πολύ διαφημίσατε και αποτέλεσε και αυτό ένα κομμάτι για την προσωπική προβολή του Δημάρχου;

Δυστυχώς κύριοι της διοίκησης και εσύ Δήμαρχε αρχίζετε να κάνετε λάθη επικοινωνίας.

Μέχρι και δελτίο τύπου στείλατε ώστε να προλάβετε και εσείς το «κίνημα της πατάτας» και να πάρετε και εσείς λίγο από την προβολή αυτού του κινήματος στέλνοντας τους περιστεριώτες σε συγκεκριμένο σημείο στο Περιστέρι να προμηθευτούν φθηνές πατάτες από παραγωγούς.

Μόνο που στη βιασύνη σας για προβολή δεν φροντίσατε να μάθετε ότι αντί για παραγωγούς στο συγκεκριμένο σημείο περίμενε τους πελάτες ένας πλανόδιος πωλητής με το φορτηγάκι του ο οποίος και πρέπει να σας ευχαριστήσει για την αθρόα προσέλευση πελατών μετά από τη διαφήμιση που του κάνατε.

Κύριοι της Διοίκησης και ιδιαίτερα εσύ Δήμαρχε,

Πρέπει να καταλάβετε ότι τέτοιες πρακτικές αποτελούν πλέον παρελθόν για τον τόπο. Σταματήστε αυτές τις πρακτικές και με σοβαρότητα, σχέδιο και οργάνωση να προσπαθήσουμε όσο μπορούμε να ανακουφίσουμε όλους αυτούς που με αγωνία περιμένουν μια στήριξη από τις αρχές του Δήμου.

Η κοινωνική προσφορά του Δήμου να είναι στοχευμένη όπως είπες Δήμαρχε, αλλά στους πραγματικά αδύναμους προς επιβίωση συμπολίτες μας και όχι στους επιλεγμένους από τη διοίκηση πολιτικούς της φίλους.

Περιστέρι 15 Μαρτίου 2012

Αλέξανδρος Πλέστης

Δημοτικός Σύμβουλος

με την Παράταξη του Δημήτρη Κελάφα”

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Με όμορφες δράσεις εορτάστηκε και φέτος στο Άλσος Περιστερίου η γιορτή της Μητέρας

Peristeri News

Ο Δήμος Περιστερίου γιορτάζει την Μητέρα στο Άλσος

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Οι παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 30/4

Peristeri News

Leave a Comment