PeristeriNews.gr
Τεχνολογία

Στο τέλος του φθινόπωρου τα Windows Phone 8



Πηγές εντός της εταιρείας μιλούν για κυκλοφορία το Νοέμβριο

Πηγές εντός της εταιρείας μιλούν για κυκλοφορία το Νοέμβριο

Γεμάτο αναμένεται το φετινό φθινόπωρο για τη Microsoft αφού φημολογείται πως μετά τα Windows 8, μέσα στο φθινόπωρο αναμένεται να κυκλοφορήσουν και τα Windows Phone 8.

Σύμφωνα με πηγές του ZDnet, μέσα από τη Microsoft, το λειτουργικό θα κυκλοφορήσει στους κατασκευαστές σε RTM μορφή τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, ενώ στους καταναλωτές μέσα στο Νοέμβριο, λίγες μόλις ημέρες μετά την κυκλοφορία των Windows 8.

Παράλληλα, ο CEO της Nokia Stephen Elop δήλωσε πρόσφατα στους New York Times πως τα Windows Phone 8 θα κυκλοφορήσουν τον Οκτώβριο. Παραμένει άγνωστο αν η ημερομηνία αναφέρεται στην RTM έκδοση που θα αποσταλεί στη Nokia, (η οποία κυκλοφορεί μόνο στους κατασκευαστές προκειμένου να τις ενσωματώσουν στις συσκευές τους) ή αν για κάποιο λόγο η φινλανδική εταιρεία θα κυκλοφορήσει πρώτη τη νέα έκδοση του λειτουργικού, ένα μήνα νωρίτερα από τους υπόλοιπους.

Τα Windows Phone 8 προσφέρουν για πρώτη φορά υποστήριξη διπύρηνων και τετραπύρηνων επεξεργαστών, καρτών MicroSD και τρεις αναλύσεις οθόνης, WVGA, WXGA και 720p.

Προς το παρόν η Microsoft δεν επιβεβαιώνει αλλά ούτε και διαψεύδει τις φήμες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Οι πιο συνηθισμένοι και αδύναμοι αριθμοί PIN

Peristeri News

Οι πολίτες μπορούν να κάνουν καταγγελία όταν παραβιάζονται τα δικαιώματά τους στο διαδίκτυο

Peristeri News

H Google αναβαθμίζει την μηχανή αναζήτησης με ΑΙ

Peristeri News

Leave a Comment