Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Στο Προεδρικό Μέγαρο οι ρακοσυλλέκτες

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Τον πρόεδρο και τα μέλη του Σωματείου Ρακοσυλλεκτών Αθηνών – Πειραιώς «Ο Ερμής» δέχθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος που άκουσε με προσοχή και έδειξε κατανόηση στα προβλήματα που τού εξέθεσαν.

Κυριότερο όλων, όπως συχνά αναφέρει ο πρόεδρός τους Καμπέρ Βαχτέτ, η έλλειψη μόνιμου χώρου διεξαγωγής του Κυριακάτικου παζαριού τους, που είναι και το εισόδημά τους από τις πωλήσεις των αντικειμένων τους. Έναν χώρο στον οποίο θα υπάρχουν χημικές τουαλέτες, αποκομιδή των απορριμμάτων και περιφρούρηση.

Το Σωματείο Ρακοσυλλεκτών Αθηνών-Πειραιώς και Προαστίων «Ο ΕΡΜΗΣ» είναι το παλαιότερο και μαζικότερο Σωματείο ρακοσυλλεκτών στην Αττική. Αριθμεί περισσότερα από 500 μέλη με τις οικογένειες τους και η πλειοψηφία αυτών είναι Έλληνες μουσουλμάνοι καταγόμενοι από την Δυτική Θράκη.

Να σημειώσουμε ότι αυτή ίσως είναι και η πρώτη φορά που οι πόρτες του Προεδρικού Μεγάρου άνοιξαν για τόσο ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ν. Δένδιας: 56 μονάδες και 126 στρατόπεδα καταργούνται

Peristerinews.gr Newsroom

Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Ψευδείς οι καταγγελίες σε βάρος μου – Η μεγαλύτερη τιμή που υπηρέτησα στην Ελλάδα

Peristerinews.gr Newsroom

Θ. Πλεύρης: Μειωμένες οι μεταναστευτικές ροές στο Αιγαίο, όμως αυξήθηκαν στην Κρήτη

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment