PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων τα Καφεκοπτεία Λουμίδη στο Περιστέρι


Τα γιορτινά του φόρεσε το αγαπημένο κατάστημα των Καφεκοπτείων Λουμίδη στον πεζόδρομο της Εθνικής Αντιστάσεως στο Περιστέρι.

Κοιτάζοντας τη βιτρίνα του καταστήματος αλλά και μπαίνοντας στον εσωτερικό χώρο αμέσως αλλάζεις διάθεση και σε αυτό συνηγορεί η εορταστική διακόσμηση του χώρου και οι δεκάδες νέες λιχουδίες που έρχονται να μας συναρπάσουν και αυτά τα Χριστούγεννα.

img_1544

Αμείωτη παραμένει η ευωδία του ψιλοκομμένου καφέ που περνάει μέσα από τις μηχανές των Καφεκοπτείων Λουμίδη και κόβεται εκείνη τη στιγμή για τον κάθε πελάτη ώστε να παραμένει φρέσκος και αναλλοίωτος μέχρι και την τελευταία κουταλιά.

img_1541

Οι διαφορετικές γεύσεις και τα εκλεκτά χαρμάνια υπόσχονται να σας χαρίσουν στιγμές απόλαυσης και εξαιρετικής γεύσης σε κάθε πρωινή ή απογευματινή  ανάγκη για καλό καφέ.

Και αυτά τα Χριστούγεννα η οικογένεια των Καφεκοπτείων Λουμίδη παρέχει μοναδικές γεύσεις για μικρούς και μεγάλους με ξεχωριστή θέση να έχουν στο γιορτινό τραπέζι τα υπέροχα μελομακάρονα και οι παραδοσιακές δίπλες.

img_1525

Οι μικροί φίλοι του καταστήματος μπορούν να διεκδικήσουν από τους γονείς τους προς όφελος της απόλαυσης, τα λαχταριστά σοκολατάκια και τις εορταστικές ζαχαρωτές λιχουδιές.

Επειδή όμως Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά σημαίνει αυτομάτως και δώρα, τα Καφεκοπτεία Λουμίδη έχουν πλήρη γκάμα μεταλλικών κουτιών και μπισκοτιέρες ώστε να χαρίσετε στα αγαπημένα πρόσωπά σας εκλεκτά προϊόντα για γευστικές γιορτές.

img_1524

Καλές γιορτές με υγεία από τα Καφεκοπτεία Λουμίδη!

Καφεκοπτεία Λουμίδη

ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ 12 & ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 15Α, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

facebook.com/kafekopteialoumidi

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αξεσουάρ και συσκευές που μας είναι απαραίτητα για λόγους υγείας

Peristeri News

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Leave a Comment