PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Στο πλευρό των πυροσβεστών στη φωτιά της Πάρνηθας οι Fentagin


Για άλλη μια φορά οι οργανωμένοι οπαδοί του Ατρόμητου και του Περιστερίου, Fentagin, έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο συμβάλλοντας στην κατάσβεση της φωτιάς στην Πάρνηθα.

Σε ανάρτησή τους τόνισαν χαρακτηριστικά: “Μετά την συνεισφορά στις πυρκαγιές του Ιουλίου, μέλη του Συνδέσμου τις τελευταίες ημέρες μέρα νύχτα βρισκόντουσαν στα μέτωπα της Πάρνηθας και βοηθούσαν όπου υπήρχε ανάγκη με κάθε τρόπο.”

Για να συμπληρώσουν: “Σεβασμό και κουράγιο σε πυροσβέστες και κλιμάκια που με ελλειπή εξοπλισμό κάνουν ότι μπορούν. Ένα μεγάλο μπράβο και δύναμη σε εθελοντές, αλληλέγγυους, οπαδούς και σε όσους έδωσαν άνισες μάχες αυτές τις ημέρες σε όλη την χώρα.”

Αναλυτικά η δημοσίευσή τους:

H Πάρνηθα που αγαπήσαμε, που πεζοπορήσαμε, που φροντίσαμε, που τρέξαμε, που ήπιαμε νερό από τις πηγές της, που εναντιωθήκαμε για την επέκταση του καζίνο δεν θα είναι πλέον ίδια.
Μετά την συνεισφορά στις πυρκαγιές του Ιουλίου, μέλη του Συνδέσμου τις τελευταίες ημέρες μέρα νύχτα βρισκόντουσαν στα μέτωπα της Πάρνηθας και βοηθούσαν όπου υπήρχε ανάγκη με κάθε τρόπο.
Με τις μικρές μας δυνάμεις δίπλα σε πυροσβεστικά σώματα, κλιμάκια, εθελοντές και ομάδες διάσωσης ζώων κάναμε πράξη για ακόμα μια φορά την φράση “ότι έχουμε είναι ο ένας τον άλλον”.
Η ανεπάρκεια του κρατικού μηχανισμού, η εγκληματική κρατική διαχείριση είχε ως αποτέλεσμα ακόμα μια χρονιά να φέρει την χώρα στο έλεος της πύρινης λαίλαπας όπου καταστράφηκαν οικογένειες, σπίτια, περιουσίες, χιλιάδες στρέμματα δασικών εκτάσεων έγιναν στάχτη και άγνωστος αριθμός ζώων χάθηκαν μαρτυρικά και τόσο άδικα.
Σεβασμό και κουράγιο σε πυροσβέστες και κλιμάκια που με ελλειπή εξοπλισμό κάνουν ότι μπορούν. Ένα μεγάλο μπράβο και δύναμη σε εθελοντές, αλληλέγγυους, οπαδούς και σε όσους έδωσαν άνισες μάχες αυτές τις ημέρες σε όλη την χώρα.
Οι οπαδοί σε διάφορα μέτωπα στην χώρα, απο την Αλεξανδρούπολη ως την Ρόδο ήταν εκεί, αλλά πουθενά δεν ειπώθηκε κάτι..
FENTAGIN 1980

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πένθιμα χτύπησαν οι καμπάνες για τους 57 νεκρούς των Τεμπών

Peristeri News

Δύο πυροτεχνουργοί του στρατού ανάμεσα στους συλληφθέντες από την αντιτρομοκρατική

Peristeri News

Πένθιμα θα ηχήσουν αύριο οι καμπάνες στις εκκλησίες για τα Τέμπη

Peristeri News

Leave a Comment