PeristeriNews.gr
Πολιτική

Στο Περιστέρι βρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δ. Τσουκαλάς


Μαζί με γνωστούς και φίλους από την Δυτική Αθήνα γευμάτισε το μεσημέρι της Τετάρτης 20 Ιουλίου 2016 σε γνωστό μαγαζί στο Περιστέρι, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Δημήτρης Τσουκαλάς.

Ο κ. Τσουκαλάς μίλησε για τις νέες μεταρρυθμίσεις στο Δημόσιο που έχουν στόχο την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, με την ηλεκτρονική διακίνηση εγγράφων ανάμεσα στις υπηρεσίες καθώς και για την εισαγωγή της ηλεκτρονικής υπογραφής εντός της δημόσιας διοίκησης.

Ο Γενικός Γραμματέας παρουσίασε μέσα από μια πλήρη αναφορά τη μεταρρύθμιση της ψηφιακής υπογραφής στους δημόσιους φορείς, η οποία θα εξοικονομήσει από το Κράτος περισσότερα από 400 εκατομμύρια ευρώ, αναφέροντας πως πρόκειται για μια εξαιρετική πρωτοβουλία που θα αλλάζει ριζικά τις καθυστερήσεις στις κρατικές υπηρεσίες.

Αναφορικά με τη γενική πολιτική ο κ. Τσουκαλάς αναφέρθηκε στη σημασία της προόδου των αποφάσεων για την ενίσχυση των πιο αδύναμων, αλλά και για την ανάγκη εξέλιξης των επενδύσεων και των επενδυτικών προτάσεων σε όλους τους τομείς. Τόνισε πως μόνον μέσα από ολοκληρωμένες λύσεις και σε διάλογο με τους πολίτες θα υπάρξει μια διαφορετική εικόνα στην Ελλάδα για την οικονομική και συνολική ανάκαμψη της χώρας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment