PeristeriNews.gr
Πολιτική

Στη Βόρεια Εύβοια ο Κυρ. Μητσοτάκης


Στις πυρόπληκτες περιοχές της βόρειας Εύβοιας περιοδεύει ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Έκανε λόγο για οικολογική και οικονομική καταστροφή, τόνισε ότι χρέος της πολιτείας είναι να ληφθούν μέτρα στήριξης των πληγέντων και κυρίως των ρητινοπαραγωγών. 

«Η πολιτεία πρέπει να μεριμνήσει ώστε να δρομολογηθούν όλα τα απαραίτητα έργα υποδομής, ώστε αυτό το πολύ όμορφο πευκοδάσος να επανέλθει», πρόσθεσε.

Παράλληλα, σημείωσε ότι «όλοι έχουμε την υποχρέωση να στηρίξουμε την περιοχή, με το να την επισκεπτόμαστε, και να μη δώσουμε ευκαιρία σε αυτούς τους ανθρώπους να απολέσουν πολύτιμο οικονομικό εισόδημα από τον τουρισμό».

Ακόμη ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε τους άνδρες και τις γυναίκες των δυνάμεων Πυρόσβεσης, τους εθελοντές δασοπυροσβέστες αλλά και τα στελέχη της Περιφέρειας, για τις προσπάθειες που κατέβαλαν, σε δύσκολες συνθήκες, για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Ο αρχηγός της ΝΔ ενημερώθηκε από τον υπαρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στη Λίμνη, όπου θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τοπικούς φορείς.

Νωρίτερα, επισκέφθηκε τη Μονή Γαλατάκη και μίλησε με μοναχές στις οποίες είπε ότι «με τη βοήθεια του θεού, θα ξεπεράσουμε και αυτήν την κρίση».

Τον κ. Μητσοτάκη συνοδεύουν ο βουλευτής Ευβοίας Σίμος Κεδίκογλου, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, ο γ.γ. Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Καπάκης και ο δήμαρχος Λίμνης Χρήστος Καλυβιώτης.

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Γ. Φλωρίδης για Μάτι: Η δίκη έγινε με βάση τον ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Leave a Comment