PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Στο Περιστέρι το σκάψιμο δεν τελειώνει ποτέ! (photos)


Η αγαπημένη συνήθεια των εργολαβικών εταιρειών που αναλαμβάνουν έργα δημόσιων οργανισμών είναι να σκάβουν κάθε λίγο και λιγάκι πεζοδρόμια και δρόμους στο Περιστέρι.

Κατά το παρελθόν έχουν υπάρξει όμοια δημοσιεύματα από το PeristeriNews.gr που έχουν φανερώσει την αδιαφορία που υπάρχει από τους δημόσιους οργανισμούς και τις εργολαβικές εταιρείες που καταστρέφουν ασύστολα ακόμα και ολοκαίνουργια έργα της πόλης.

Πρόσφατο παράδειγμα ήταν το σκάψιμο στο μέσον της ολοκαίνουργιας Αιμιλίου Βεάκη για την τοποθέτηση φυσικού αερίου σε μια πολυκατοικία.

Ακόμα και σήμερα περίπου τρείς μήνες μετά, η λακκούβα παραμένει στο σημείο με αποτέλεσμα καθημερινά τα αμορτισέρ αυτοκινήτων και δικύκλων να δοκιμάζονται.

Μηνιαία παρατηρούνται δεκάδες τέτοιες περιπτώσεις στις γειτονιές της πόλης μας, οι οποίες σε πολλά σημεία δεν ολοκληρώνονται. Παραδειγματικά για όποιους έχουν αμφιβολία μπορούν να επισκεφτούν τα κάθετα στενά της Τζών Κέννεντυ στο Λόφο Αξιωματικών και να ενημερωθούν από τους κατοίκους για τις ημιτελείς εργασίες της εν λόγω εταιρείας.

Σήμερα εργολαβική εταιρεία πραγματοποίησε εργασίες ΔΕΔΔΗΕ, όπως αναφέρουν και οι ταμπέλες της, έξω από την πρόσφατα(πριν τρείς μήνες) ανανεωμένη 1η παιδική χαρά Περιστερίου. Όπως θα δείτε και από τη φωτογραφία, το ολοκαίνουργιο πεζοδρόμιο που είχε τοποθετηθεί προ ολίγων μηνών, καταστράφηκε από τα έργα που πραγματοποιούνται.

img_2552

Η διέλευση των αυτοκινήτων έγινε ανυπόφορη από τη λεωφόρο Παναγή Τσαλδάρη και η διέλευση των πεζών απαγορευτική.

Το μοναδικό ερώτημα που προκύπτει από αυτές τις εργασίες παραμένει μόνο ένα. Θα ολοκληρωθούν σωστά ή πάλι θα γίνει πρόχειρη δουλειά από την εταιρεία του έργου;

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Οι παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 30/4

Peristeri News

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός 4 εκατ. ευρώ για τα smart cities στο Δήμο Περιστερίου

Peristeri News

Περιστέρι: Πρόγραμμα δράσεων των ΚΕ.ΦΙ. του μηνός Μαΐου 2024

Peristeri News

Leave a Comment