PeristeriNews.gr
Lifestyle

Στο Περιστέρι τα πανηγύρια του νικητή του Survivor All Star Σάκη Κατσούλη


Ο νικητής του Survivor All Star πανηγύρισε για δεύτερη φορά μετά τη νίκη του το 2021.

Ο Σάκης Κατσούλης που δραστηριοποιείται στο Περιστέρι ολοκλήρωσε τα πανηγύρια της μεγάλης του νίκης στο Περιστέρι και συγκεκριμένα στο Sempre cafe.

Σάκης Κατσούλης και Νίκος Μπάρτζης βρέθηκαν στον τελικό του Survivor All Star, έπειτα από έξι μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Σάκης κατάφερε να σηκώσει την κούπα και να κερδίσει τις 100.000 ευρώ, για δεύτερη φορά μετά τη νίκη του το 2021.

Ο παίκτης που άντεξε από τον Ιανουάριο μέχρι σήμερα φεύγει σήμερα από το Survivor All Star με το τρόπαιο, 100.000 ευρώ, ένα αυτοκίνητο και ακόμα 135.000 για όλο το διάστημα παραμονής στον Άγιο Δομίνικο.

«Δεν έχω λόγια… Αγαπάτε βαθιά, ειλικρινά. Να είστε ειλικρινείς. Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, περάσαμε δύσκολα, έμαθα πολλά από αυτό το παιχνίδι. Σας ευχαριστώ για όλα, σας λατρεύω», είπε ο Σάκης μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η οικογένειά του έτρεξαν κοντά του, με την ευτυχία τους να μην κρύβεται. Γιώργος Κόρομι, Σπύρος Μαρτίκας, Βρισηίδα Ανδριώτου, Τάκης Καραγκούνιας, Στέλιος Χανταμπάκης, Καρολίνα, Κωνσταντίνος Βασάλος, Μάριος Πρίαμος, ήταν ένθερμοι υποστηρικτές και έσπευσαν αμέσως να τον συγχαρούν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment