PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Στο Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» με την «Έδρα» ο Γιώργος Βαθιώτης



Την Κυριακή 3 Ιουνίου 2012, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Περιστέρι Μαζί» Γιώργος Βαθιώτης παρευρέθη, έπειτα από πρόσκληση της προέδρου της Μ.Κ.Ο. «ΈΔΡΑ» Κερασόγλου Μαρίας.

Την Κυριακή 3 Ιουνίου 2012, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Περιστέρι Μαζί» Γιώργος Βαθιώτης παρευρέθη, έπειτα από πρόσκληση της προέδρου της Μ.Κ.Ο. «ΈΔΡΑ» Κερασόγλου Μαρίας, στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης».

Ο επικεφαλής Γιώργος Βαθιώτης μαζί με στελέχη της παράταξης «Περιστέρι Μαζί» βρέθηκε κοντά στα παιδιά που μάθαιναν εκείνη την ημέρα τις βασικές αρχές κηποτεχνίας, τη φροντίδα και το πότισμα των φυτών, τον κύκλο του νερού, τους τρόπους εξοικονόμησής του και την αξία του. Όλα αυτά πραγματοποιήθηκαν από τους επικεφαλείς της Μ.Κ.Ο. «ΈΔΡΑ» Μαρίας Κερασόγλου και Αλέξη Οικονόμου, στα πλαίσια του Περιβαλλοντικού Προγράμματος «Στο Βάθος….Κήπος».

Ήταν πράγματι ένα υπέροχο πρωινό κοντά στα παιδιά που θέλουν να ατενίσουν με αισιοδοξία το μέλλον και να ζήσουν τα όνειρα που οι γονείς τους έχουν χάσει.

«Τέτοιες πρωτοβουλίες της «ΈΔΡΑ» που δίνουν το χαμόγελο σε παιδιά με ειδικές ανάγκες η δημοτική παράταξη «Περιστέρι Μαζί» τις στηρίζει και θα είναι αρωγός σε κάθε τέτοια προσπάθεια», τόνισε ο Γιώργος Βαθιώτης στους Αλέξη Οικονόμου και Μαρία Κεράσογλου.

Συγχαρητήρια στην «ΈΔΡΑ» για το κοινωνικό έργο που προσφέρει και την ευαισθησία που δείχνει με τις ενέργειες αυτές.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Δύο αδέλφια έφεραν τα χρυσά μετάλλια της Μαθηματικής Ολυμπιάδας στο Περιστέρι

Peristeri News

Σύσκεψη στον Δήμο Περιστερίου για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και Πρόληψη

Peristeri News

Α. Παχατουρίδης: Έπεσαν τα πρώτα μπετά του νέου Πολιτιστικού Μεγάρου στο Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Leave a Comment