PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Στο νοσοκομείο Παίδων η 15χρονη Φωτεινή από το Περιστέρι


Στο νοσοκομείο «Παίδων» για εξετάσεις μεταφέρεται η 15χρονη Φωτεινή, που είχε εξαφανιστεί από το Περιστέρι.

Η κοπέλα, εντοπίστηκε το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας μαζί με 17χρονη Ρομά φίλη της και μεταφέρθηκε στο τμήμα Ασφάλειας Περιστερίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εμφανίστηκε «αντιδραστική» στις αρχές.

Για τον εντοπισμό της είχε στηθεί μία γιγαντιαία επιχείρηση της Αστυνομίας, καθώς στην εξαφάνισή της φερόταν να εμπλέκεται κύκλωμα «loverboys» τα οποία την είχαν εξαπατήσει ωθώντας την να φύγει μαζί τους.

Η 15χρονη που είναι καλά στην υγεία της, εντοπίστηκε μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στον Άγιο Παντελεήμονα.

Η 15χρονη Φωτεινή βρέθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής που «χτένιζαν» το κέντρο για ώρες.

Το χρονικό της υπόθεσης

Υπενθυμίζεται πως μεγάλη αστυνομική επιχείρηση είχε στηθεί σε καταυλισμούς στη Δυτική Αττική με στόχο τον εντοπισμό της 15χρονης από το Περιστέρι για την οποία είχε μάλιστα βγει και Amber Alert.

Ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού Κώστας Γιαννόπουλος, μιλώντας στο protothema.gr υπογράμμιζε πως η 15χρονη Φωτεινή από το Περιστέρι είχε «αποδράσει» με Ρομά οι οποίοι πείθουν ανήλικα κορίτσια πως ανήκουν στην φυλή τους για να τις εκμεταλλευτούν.

Μάλιστα τόνισε πως η 15χρονη Φωτεινή τους γνώρισε πριν από μερικές εβδομάδες όταν την έπεισαν να τους ακολουθήσει. Την συμβούλευαν μάλιστα να δείχνει κακοποιημένη από το περιβάλλον της. Συνήθως τα άτομα αυτά δείχνουν ευγενικά και χρησιμοποιούν τα social media ψαρεύοντας τα θύματα τους.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τροχαίο δυστύχημα με αυτοκίνητο στο Σκαραμαγκά

Peristeri News

Πόσο κοστίζει φέτος το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης

Peristeri News

Στιγμές τρόμου για 16χρονη στο Χαϊδάρι

Peristeri News

Leave a Comment