PeristeriNews.gr
Lifestyle

Στο νοσοκομείο ο Νίκος Μουτσινάς


Λόγω προβλήματος υγείας που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες ο Νίκος Μουτσινάς έκανε εισαγωγή σήμερα στο νοσοκομείο.

Αν και η εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι», ο παρουσιαστής αντιμετώπισε ένα θέμα υγείας το οποίο δεν είναι σοβαρό και δεν συντρέχει κάποιος λόγος ανησυχίας, αλλά θα χρειαστεί να παραμείνει στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Ως εκ τούτου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα zappit.gr, το «Καλό Μεσημεράκι» δεν θα προβληθεί την Τρίτη 30/05 και ο Νίκος Μουτσινάς θα επιστρέψει στην θέση του το συντομότερο δυνατόν.

Η τηλεοπτική σεζόν φτάνει στο τέλος της και μαζί με αυτή φτάνει και το τέλος του Νίκου Μουτσινά από την τηλεόραση, τουλάχιστον για τον επόμενο χρόνο, αφού όπως έχει φροντίσει και ο ίδιος να κάνει κατανοητό θέλει και θα απέχει συνειδητά για λίγο διάστημα.

Η Ματίνα Νικολάου, μάλιστα, η αγαπημένη Βάνια της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι, παραχώρησε συνέντευξη προ ημερών στην εκπομπή Mega Καλημέρα και τη Βασιλική Μπασιούρη και μεταξύ άλλων αποκάλυψε την ημερομηνία της τελευταίας τους εκπομπής για φέτος.

«Κλείνουμε 30 Ιουνίου! Eννοείται ότι θα μου λείψει η Βάνια! Είναι ένας ρόλος που αγαπώ και που αγάπησε και ο κόσμος πολύ. Δεν ξέρω πώς θα το διαχειριστώ, κάτσε να τελειώσει και θα σου πω μετά. Κατά βάθος είμαι αισιόδοξος άνθρωπος, αλλά δεν μου βγαίνει έτσι όπως βγαίνει στη Βάνια. Απλώς, μέσω της Βάνιας το ευχαριστιέμαι κι εγώ πιο πολύ, ξέρεις παραμυθιάζομαι. Δεν ξέρω πόσο Βάνια θα μου μείνει στη ζωή μου, ελπίζω να μου μείνει αρκετή, τη χρειάζομαι» είπε και συνέχισε:

«Δεν με έχουν επηρεάσει αυτά που γράφονται για το τέλος της εκπομπής, δεν έχω έρθει ποτέ σε δύσκολη θέση, γιατί είναι ξεκάθαρα τα πράγματα και από τον ίδιο τον Νίκο, οπότε όλα καλά. Δεν έχω φανταστεί να αναλάβω μια εκπομπή, αλλά σε ένα σίριαλ πολύ ευχαρίστως».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment