PeristeriNews.gr
Διεθνή

Στο ναδίρ η κυκλοφορία των εφημερίδων στην Αυστραλία


Στο χαμηλότερο σημείο όλων των εποχών υποχώρησε η κυκλοφορία των εφημερίδων στην Αυστραλία, σύμφωνα με μελέτη που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Τα στοιχεία, που δημοσιεύονται από την εφημερίδα The New York Times, αποκαλύπτουν πως μόλις επτά εφημερίδες ανά 100 ανθρώπους αγοράζονται καθημερινά στην Αυστραλία, καταγράφοντας πτώση κατά 45% από το 2011.

Σύμφωνα με τους New York Times η Ιαπωνία είναι πρώτη στην κυκλοφορία των εφημερίδων με 34 εφημερίδες να αγοράζονται στη χώρα ανά 100 κατοίκους, ενώ στη Βρετανία ο αντίστοιχος αριθμός είναι 16 φύλλα, στον Καναδά 14 και στις ΗΠΑ 12 ανά 100 κατοίκους.

Η εταιρεία Fairfax Media έχει εξετάσει το ενδεχόμενο να διακόψει την έκδοση των δύο μεγάλων φύλλων της, The Age και The Sydney Morning Herald, αφού κατά το οικονομικό έτος 2015-2016 κατάγραψε ζημιά 680 εκατ. δολαρίων ΗΠΑ.

Ωστόσο, παρά τα τελευταία στοιχεία, ο διευθύνων σύμβουλος της News Corporation Ρόμπερτ Τόμσον υποστηρίζει πως τα έντυπα μέσα θα συνεχίσουν να διαδραματίζουν έναν ρόλο στις εκδόσεις, οι οποίες αφορούν πλέον πολλές πλατφόρμες.

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ένοχη για ανθρωποκτονία από αμέλεια η οπλουργός της ταινίας «Rust»

Peristeri News

Έκρηξη κοντά στην αυτοκινητοπομπή Ζελένσκι στην Οδησσό

Peristeri News

Αλβανία: Ένοχος κρίθηκε ο Φρέντι Μπελέρης

Peristeri News

Leave a Comment