PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Στο ματς με τη Βέροια το μυαλό όλων στον Ατρόμητο


Μέσα σε πολύ ευχάριστο κλίμα ξεκίνησε σήμερα το πρωί η προετοιμασία της ομάδας για το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής…

Μέσα σε πολύ ευχάριστο κλίμα ξεκίνησε σήμερα το πρωί η προετοιμασία της ομάδας για το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τη Βέροια στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.

Στο πρόγραμμα έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαριστές που αγωνίστηκαν εναντίον του Ολυμπιακού εκτός από τους Δημούτσο και Παπάζογλου που έκαναν θεραπεία και πισίνα.

Ο Παπάζογλου υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και το αποτέλεσμα θα γίνει γνωστό αύριο.

Θεραπεία ακολούθησε επίσης ο Παπασπύρος ο οποίος δέχθηκε ένα χτύπημα στο μηρό παίζοντας με την ομάδα Κ20 εναντίον της ΑΕΚ σε φιλικό παιχνίδι

Θέμα συζήτησης στα αποδυτήρια αποτέλεσε πάντως η εντυπωσιακή παρουσία των φιλάθλους μας στις κερκίδες, τους οποίους οι ποδοσφαιριστές ευχαριστούν θερμά για την συμπαράσταση.

Για αύριο έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση (πρωί – απόγευμα) στο αθλητικό κέντρο.

Συλληπητήρια από την ΠΑΕ Ατρόμητος για το θάνατο του Κώστα Κατσούλη

Με συναισθήματα θλίψης η ΠΑΕ Ατρόμητος και οι φίλαθλοι του Περιστερίου «υποδέχθηκαν» το θλιβερό μαντάτο του θανάτου του φιλάθλου του Εθνικού Πειραιώς Κώστα Κατσούλη που έχασε τη μάχη για τη ζωή έπειτα από τον ξυλοδαρμό του σε αγώνα της ομάδας του με τον Ηρόδοτο.

Εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Θερμά συλλυπητήρια και στην ποδοσφαιρική «οικογένεια» του Εθνικού.

Δυστυχώς στέρησαν τη ζωή σε ένα νέο άνθρωπο με αγνά αισθήματα για την ομάδα του που το μόνο που ήθελε ήταν να την δει και να την χειροκροτήσει σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι.

Ο θάνατος του Κώστα Κατσούλη ας είναι το τελευταίο κρούσμα βίας στα ελληνικά γήπεδα. Και ευχόμαστε να μην χρειαστεί να κάνουμε ξανά την ίδια ευχή!.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Ο Βασίλης Σπανούλης καλύτερος προπονητής του Basketball Champions League

Peristeri News

Leave a Comment