PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Στις 5 και 6 Δεκεμβρίου το Χριστουγεννιάτικο bazaar του «Straycare.gr Αδέσποτη φροντίδα»


To Σάββατο 5 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015, από τις 11:00π.μ μέχρι τις 18:00μμ, θα πραγματοποιηθεί το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του «Straycare.gr Αδέσποτη φροντίδα» στον Εναλλακτικό Πολυχώρο Vault, Μελενίκου 26, Βοτανικός (πλησίον στάση μετρό Κεραμεικός).

Το χριστουγεννιάτικο πνεύμα βολτάρει στους δρόμους της Αθήνας και καταλήγει στο Γκάζι, εκεί συναντά ένα μαγικό χώρο ,το Vault γεμάτο με χριστουγεννιάτικα προϊόντα, πρωτότυπα αξεσουάρ, με γλυκές αμαρτίες , με μοναδικά πράγματα και πολλές μουσικές και θεατρικές εκπλήξεις.

Κάντε τα χριστουγεννιάτικα δώρα στους αγαπημένους σας ανθρώπους βοηθώντας παράλληλα τα αδέσποτα.

Στο Bazaar θα βρείτε:

Το ημερολόγιο 2016 – Μπλούζες – αναπτήρες – κούπες – χειροποίητα μπρελόκ – τσάντες πλάτης – μαγνητάκια – mouse pad straycare.gr, χειροποίητα διακοσμητικά αντικείμενα, γούρια, χριστουγεννιάτικες κάρτες, αξεσουάρ, μικροαντικείμενα, βιβλία κ.α.

Φυσικά μπορείτε να προμηθευτείτε διάφορα προϊόντα για τους τετράποδους φίλους μας όπως:

Αξεσουάρ, κρεβατάκια, τσάντες μεταφοράς, είδη καλλωπισμού, ρουχαλάκια, κουβερτούλες, μεγάλη ποικιλία με παιχνίδια για γάτες και σκύλους κ.α.!

Η ομάδα του Straycare υπόσχεται να κρατήσει το πνεύμα άσβεστο και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τους τιμήσετε με την παρουσία σας.

Για περισσότερα στοιχεία επικοινωνίας μπορείτε να απευθυνθείτε με μήνυμα στη σελίδα του Facebook straycare.gr Αδέσποτη Φροντίδα ή στο e-mail: infostraycare@gmail.com.

Χαρούμενα Χριστούγεννα!!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πένθιμα θα ηχήσουν αύριο οι καμπάνες στις εκκλησίες για τα Τέμπη

Peristeri News

Τι θα γίνει με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη 28/2

Peristeri News

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Leave a Comment