Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Στις 12,5 μονάδες το προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Στις 12,5 ποσοστιαίες μονάδες διευρύνεται το προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με την μέτρηση της πρόθεσης ψήφου από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, σε δημοσκόπηση που παρουσίασε το βράδυ της Δευτέρας ο ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου βουλευτικών εκλογών, η έρευνα δίνει 16% στον ΣΥΡΙΖΑ και 28,5% στη Νέα Δημοκρατία. Στην προηγούμενη μέτρηση του ΠΑΜΑΚ, στις αρχές Σεπτεμβρίου, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε 17,5% και η ΝΔ 27,5%.

Ακολουθούν στην πρόθεση ψήφου η Χρυσή Αυγή με 7,5%, η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 4,5%, το ΚΚΕ με 5,5%, το Ποτάμι με 1,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 2%, η Ένωση Κεντρώων με 2%, η Λαϊκή Ενότητα με 1,5%, η Πλεύση Ελευθερίας με 2%, ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ με 2%.

Αλλο κόμμα δηλώνει ότι θα ψήφιζε το 6,5%, το «Δεν ξέρω / Δεν απαντώ» φτάνει το 20,5%, το «Ακυρο / Λευκό» το 6,5%, ενώ «Δεν θα ψηφίσω» απαντά το 13,5%.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κυρ. Μητσοτάκης: 4 νέα μέτρα για την ακρίβεια

Peristerinews.gr Newsroom

Ν. Ανδρουλάκης: Απέναντι στην ακρίβεια χρειάζονται μέτρα, όχι αλαζονεία

Peristerinews.gr Newsroom

Δ. Κουτσούμπας από το πάρκο Τρίτση: «Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» το δίλημμα του σήμερα

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment