PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Στήριξη στην Ακαδημία, ώρα για πράξεις


Σε μια χρονιά που άρχισε με λάθη, εξελίχθηκε με όνειρα και συνεχίζεται με περιορισμένες προοπτικές, ο Ατρόμητος έχει την ευκαιρία να «χτίσει» κάτι σπουδαίο και πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα.

Αυτό είναι το μέλλον του το οποίο προέρχεται μέσα από την οικογένειά του. Μέσα σε μια χρονιά που τα λαθη είναι δεδομένα, γεγονός που αποδεικνύεται και από τη βαθμολογική θέση της ομάδας, ο Ατρόμητος επιβάλλεται να δει την επένδυση που έχει κάνει τόσα χρόνια στις Ακαδημίες του, να βγάζει καρπούς.

Οι Περιστεριώτες ανακοίνωσαν την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον Δημήτρη Τσατσόπουλο μέχρι το 2020, έναν παίκτη που τον βρήκαν οι ιθύνοντες των κλιμακίων στο Λουτράκι και αποτέλεσε βασικότατο στέλεχος των μικρότερων ομάδων και πλέον είδε και ο ίδιος τις θυσίες του να ανταμείβονται.

Με τις οικονομικές δυνατότητες του Ατρόμητου να είναι μειωμένες συγκριτικά με το παρελθόν, κυρίως λόγω των συνθηκών που επικρατούν γενικότερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, πρέπει να βρεθούν οι λύσεις που θα προσφέρουν ποιότητα, προοπτική με το μικρότερο δυνατό ρίσκο.

Αυτό το τρίπτυχο «φωτογραφίζεται» απόλυτα στον Αλέξανδρο Κατράνη, Δημήτρη Λημνιό και Θωμά Βασιλείου που αποτελούν τρία παιδιά που είναι ενεργά μέλη της πρώτης ομάδας και ειδικά οι δύο πρώτοι είναι βασικοί.

Δεν είναι μόνο αυτοί οι τρεις… Σπύρος Νάτσος, Χρήστος Θεοδωράκης και Μιχάλης Μπαστακός (που θα πάρει εμπειρίες με τον δανεισμό του στον Ηρακλή) υπολογίζονται και υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο αξιοποίησης.

Σε αυτούς προστίθεται ο Δημήτρης Τσατσόπουλος για τον οποίο οι συστάσεις είναι εξαιρετικές και αποτελεί τον έβδομο παίκτη της Ακαδημίας που θα βρεθεί στην πρώτη ομάδα. Αυτή είναι μια βαριά προίκα που εφόσον αξιοποιηθεί ο Ατρόμητος θα βγει κερδισμένος…

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Leave a Comment