PeristeriNews.gr
Οικονομία

Στην κορυφή της αγοράς επενδυτικών ακινήτων το Περιστέρι



Σε στοιχεία έρευνας φαίνεται πως οι περιοχές με σταθμούς Μετρό κατέχουν τις κορυφαίες θέσεις στην αγορά επενδυτικών ακινήτων, με το Περιστέρι να είναι σε αυτές.

Αυτό προκύπτει και από στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η πλατφόρμα αξιοποίησης ακινήτων Protio και παρουσιάζει το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Μετά από την συλλογή και μελέτη δεδομένων σε ακίνητα εισοδήματος, στην περιοχή της Αττικής, από τον Ιανουάριο ως και το Μάρτιο, όπως αναφέρει η Protio προκύπτουν οι περιοχές με το μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον βάσει απόδοσης ακινήτου.

Οι κορυφαίες περιοχές

Συγκεκριμένα, στην κορυφή της λίστας των περιοχών με την υψηλότερη απόδοση ακινήτων εισοδήματος βρίσκονται παραδοσιακά περιοχές κοντά στο κέντρο, η Πλατεία Αμερικής με 6.9% και η περιοχή του Πολυτεχνείου με 6.6%. Ωστόσο έχουμε και νέους πρωταγωνιστές.

Για το πρώτο τρίμηνο του 2024 ο Κορυδαλλός και η ανερχόμενη γειτονιά της Πλατείας Αττικής είναι στη λίστα με τις υψηλότερες αποδόσεις, με απόδοση 6.3%.

Πολύ κοντά ακολουθούν το Αιγάλεω και η Πλατεία Βικτωρίας με αποδόσεις 6.1% και 6% αντίστοιχα, κάτι που οφείλεται και στη συνεχή επέκταση των ορίων του κέντρου της Αθήνας. Οι συγκεκριμένοι δείκτες καθιστούν τις παραπάνω περιοχές εξαιρετικές επενδυτικές επιλογές.

Στην ίδια θέση βρίσκεται και το Περιστέρι, μια από τις μεγαλύτερες πληθυσμιακά περιοχές της Αττικής, με απόδοση 6%, και παραμένει μία από τις πιο ελκυστικές επενδύσεις για ακίνητα εισοδήματος με σταθερή ζήτηση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Παράταση στις φορολογικές δηλώσεις 2024

Peristeri News

Αυξήθηκαν δάνεια και καταθέσεις τον Ιούνιο

Peristeri News

Φορολοταρία Ιουνίου 2024 – Δείτε εάν κερδίσατε

Peristeri News

Leave a Comment