PeristeriNews.gr
Οικονομία

Στην Εθνική οι καταθέσεις της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πελοποννήσου


Από το δίκτυο τραπεζών της Εθνικής Τράπεζας θα εξυπηρετούνται από σήμερα οι πελάτες της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πελοποννήσου, η οποία τέθηκε σε εκκαθάριση, καθώς δεν κατάφερε να φέρει εις πέρας την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου.

Η Εθνική Τράπεζα διευκρινίζει σχετικά, τα εξής:

  • Οι λογαριασμοί πρώτης ζήτησης (ταμιευτηρίου, τρεχούμενοι, όψεως) μεταφέρονται σε λογαριασμούς ίδιας μορφής.
  • Τα υπόλοιπα των προθεσμιακών λογαριασμών μεταφέρονται σε λογαριασμούς πρώτης ζήτησης, ανάλογα με την κατηγορία του δικαιούχου τους (ταμιευτηρίου για τα φυσικά πρόσωπα, όψεως για τα νομικά πρόσωπα).
  • Κατά την πρώτη επίσκεψη δικαιούχου λογαριασμού σε οποιοδήποτε Κατάστημά μας, για την ταχύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση του, πρέπει να προσκομίσει τον αριθμό λογαριασμού που τηρούσε στη Συνεταιριστική Τράπεζα Πελοποννήσου.
  • Οι πελάτες – νομικά πρόσωπα πρέπει να προσκομίσουν το συντομότερο δυνατό τα προβλεπόμενα νομιμοποιητικά έγγραφα, προκειμένου να είναι δυνατή η κίνηση των λογαριασμών τους. Σε περίπτωση που είναι και πελάτες της Εθνικής Τράπεζας και έχουν ενεργή νομιμοποίηση των εκπροσώπων τους ή έχουν προσκομίσει τα απαιτούμενα νομιμοποιητικά έγγραφα, δεν χρειάζεται να προχωρήσουν σε περαιτέρω ενέργειες για τη νομιμοποίησή τους.

Τα στελέχη και το προσωπικό των μονάδων της Εθνικής Τράπεζας είναι στη διάθεση και των συγκεκριμένων πελατών, προκειμένου να εξυπηρετήσουν με προθυμία και να διευκολύνουν την απρόσκοπτη και χωρίς προβλήματα διενέργεια των συναλλαγών της.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Γ. Στουρνάρας: Αν δεν ήταν το 2015 η Τράπεζα της Ελλάδος, η χώρα ίσως να είχε βγει από την ευρωζώνη

Peristeri News

Στο 10,4% η ανεργία τον Ιανουάριο

Peristeri News

Στο 3,2% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα, στο 2,6% στην Ευρωζώνη το Φεβρουάριο

Peristeri News

Leave a Comment