PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Στη φυλακή ο Γεωργιανός για την ληστεία στο Πικέρμι


Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 43χρονος Γεωργιανός μετά την απολογία του για την υπόθεση ληστείας σε βάρος ηλικιωμένων με βασανισμό σε ορεινή περιοχή του Πικερμίου, τον Μάρτιο του 2021.

Ο κατηγορούμενος, για ληστείες κατά συρροή και απλή σωματική βλάβη, συνελήφθη ενώ προσπαθούσε να διαφύγει από τη χώρα, με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, από τους Κήπους του Έβρου λίγα μόλις εικοσιτετράωρα μετά την δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Αυτός ήταν και ο λόγος που βρέθηκε στο επίκεντρο της έρευνας για την στυγερή δολοφονία αν και ο ίδιος φέρεται να αρνείται κατηγορηματικά οποιαδήποτε εμπλοκή του.

Ο 43χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε την κατηγορία που του αποδίδεται για την ληστεία στο Πικέρμι, ωστόσο, δεν κατάφερε να πείσει με τους ισχυρισμούς του την 11η ανακρίτρια και τον αρμόδιο εισαγγελέα οι οποίοι ομόφωνα αποφάσισαν την προφυλάκιση του.

Σύμφωνα με τον συνήγορο του κατηγορούμενου, Δημήτρη Μπαλτζόγλου ο εντολέας του δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση των Γλυκών Νερών αλλά ούτε και με τη ληστεία στο Πικέρμι. «Υπάρχουν στοιχεία που θα παρουσιάσουν στη συνέχεια τα οποία αποδεικνύουν τη μη συμμετοχή του σε αυτή» ανέφερε χαρακτηριστικά ο συνήγορος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πόλεμος συμμοριών από Σερβία και Μαυροβούνιο στην Ελλάδα

Peristeri News

Δήμος Αθηναίων: Διαψεύδει τον διορισμό του Ανδρέα Παπανδρέου στον Εθνικό Κήπο

Peristeri News

Ο δράστης δεν γνώριζε την κοπέλα που μαχαίρωσε στην Ερμού

Peristeri News

Leave a Comment