PeristeriNews.gr
Lifestyle

Στη φυλακή Καρύδη – Ματσούκα


Στη φυλακή θα βρεθούν η Σμαράγδα Καρύδη και η Δήμητρα Ματσούκα, αλλά θα το ρίξουν στο τραγούδι.

Στη φυλακή θα βρεθούν η Σμαράγδα Καρύδη και η Δήμητρα Ματσούκα, αλλά θα το ρίξουν στο τραγούδι.

Οι δύο λαμπερές ηθοποιοί θα πρωταγωνιστήσουν στο μιούζικαλ «Σικάγο» που θα ανεβάσει την επόμενη θεατρική σεζόν ο Σταμάτης Φασουλής.

Σμαράγδα και Δήμητρα θα συνυπάρξουν στο σανίδι σε ένα άκρως απαιτητικό έργο και είναι σίγουρο ότι θα γοητεύσουν τους θεατές.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πριν από τη βραβευμένη με Οσκαρ ταινία του 2002, το «Σικάγο» είχε ανέβει στο Μπρόντγουεϊ στα μέσα των 70s.

Στην Ελλάδα ανέβηκε πρώτη φορά το καλοκαίρι του 1982 στο θέατρο «Παρκ» με πρωταγωνίστριες την αξέχαστη Σμαρούλα Γιούλη και τη Μαριάννα Τόλη, ενώ στον ρόλο του δικηγόρου ήταν ο Δάνης Κατρανίδης.

Μάλιστα, η παράσταση πήγε πάρα πολύ καλά και στην ουσία «κοντράρονταν» με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, η οποία απέναντι στο γκρεμισμένο πια θέατρο «Αλίκη» έπαιζε για δεύτερη σεζόν την «Εβίτα».

Στη συνέχεια, ξανανέβηκε στα μέσα της δεκαετίας του ’90 στο θέατρο «Σμαρούλα», αφού τα δικαιώματα του έργου τα είχε ο Βαγγέλης Λιβαδάς (που ήταν ιδιοκτήτης και του «Παρκ» και του «Σμαρούλα»).

Το 2002 πολύ δειλά -μια και το είδος μιούζικαλ είχε πεθάνει ή καλύτερα είχε μετασχηματιστεί στις ταινίες animation (στα καρτούν, δηλαδή)- παίζεται στον κινηματογράφο και αποτελεί θρίαμβο εισπρακτικό και καλλιτεχνικό, αφού κερδίζει έξι Οσκαρ.

Ανάμεσα στους βραβευθέντες ήταν και η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς για τον δεύτερο γυναικείο ρόλο. Οχι όμως η πρωταγωνίστρια Ρενέ Ζελβέγκερ, που έχασε το χρυσό αγαλματίδιο από την Νικόλ Κίντμαν για την ταινία «Ωρες».

Και να που ο κύκλος του μιούζικαλ «Σικάγο» δεν έχει κλείσει, τουλάχιστον για την Ελλάδα, αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες θα το ανεβάσει τον χειμώνα σε μεγάλο θέατρο της Αθήνας ο Σταμάτης Φασουλής.

Η παράάσταση, που θα αποτελέσει το καλλιτεχνικό γεγονός του χειμώνα, ετοιμάζεται να κατακτήσει και τον πιο απαιτητικό θεατή, αφού τους δύο πρωταγωνιστικούς ρόλους, σύμφωνα πάντα με τους καλά γνωρίζοντες, θα ερμηνεύουν η Σμαράγδα Καρύδη και η Δήμητρα Ματσούκα, ενώ αναμένεται μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να βρεθούν και οι υπόλοιποι ηθοποιοί.

Βέβαια, ακόμη όλα είναι σε συζητήσεις και δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα επίσημα πριν πέσουν οι υπογραφές και διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες, αφού πρόκειται για μια υπερπαραγωγή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Άνταμ Σάντλερ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος σταρ του Χόλιγουντ

Peristeri News

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Leave a Comment