PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Στη δημοσιότητα στοιχεία και φωτογραφίες των συλληφθέντων στο ΟΑΚΑ


Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ., ύστερα από σχετική εισαγγελική διάταξη, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες δύο εκ των συλληφθέντων για τα σοβαρά επεισόδια στο ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ., ύστερα από σχετική εισαγγελική διάταξη, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες δύο εκ των συλληφθέντων για τα σοβαρά επεισόδια στο ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, την περασμένη Κυριακή.

Οι δύο συλληφθέντες κατηγορούνται, κατά περίπτωση, για κατοχή και κατασκευή – κατοχή από κοινού εκρηκτικών βομβών και υλών, με σκοπό να χρησιμοποιηθούν για να προξενηθεί κοινός κίνδυνος σε ξένα πράγματα, διατάραξη κοινής ειρήνης με εκτέλεση βιαιοπραγιών με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, κατοχή φωτοβολίδων, καθώς και για αδικήματα που αφορούν στην αθλητική βία.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, «η δημοσίευση των στοιχείων ταυτότητας και οι φωτογραφίες δίδονται στο πλαίσιο της προστασίας του κοινωνικού συνόλου, αλλά και της ευχερέστερης πραγμάτωσης της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των αδικημάτων που διέπραξαν οι δύο συλληφθέντες, με σκοπό τη συνδρομή των πολιτών για την ταυτοποίηση των στοιχειών ταυτότητας όσων συμμετείχαν ή υποκίνησαν τα επεισόδια, προκειμένου στη συνέχεια να παραπεμφθούν στη Δικαιοσύνη».

Από την ΕΛ.ΑΣ., τέλος, επαναλαμβάνεται η έκκληση όποιος πολίτης διαθέτει ή γνωρίζει πληροφορίες για τα πρόσωπα στις φωτογραφίες ή που γνωρίζει οτιδήποτε σε σχέση με τις έρευνες που διεξάγονται μπορεί να επικοινωνεί με τα τηλέφωνα 210 647 6500 – 210 647 6592 της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.

Περισσότερα στο: http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang=%27..%27&perform=view&id=13178&Itemid=863&lang=

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κορυφώνεται η κίνηση στην πασχαλινή αγορά

Peristeri News

Μεγαλοπρεπείς οι Επιτάφιοι στις εκκλησίες του Περιστερίου (photos)

Peristeri News

Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων με αυτοκίνητα, πλοία και αεροπλάνα

Peristeri News

Leave a Comment