PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Στη δημοσιότητα οι δράστες που βίαζαν τη 46χρονη στο Περιστέρι


Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία των δύο ανδρών αλβανικής καταγωγής που πριν από ένα χρόνο και συγκεκριμένα στις 11 Μαρτίου 2017, εισήλθαν σε διαμέρισμα που διέμενε ηλικιωμένη γυναίκα με την κόρη της, με σκοπό τη ληστεία, στην περιοχή του Περιστερίου.

Οι δύο άντρες, οι οποίοι και κατηγορούνται για ληστεία και βιασμό κατά συναυτουργία, ήταν γείτονες των δύο γυναικών και παρακολουθούσαν τις κινήσεις τους κατ’ επανάληψη, καθώς και τις συχνές τους επισκέψεις στην τράπεζα.

Στις 11 Μαρτίου 2017 εισήλθαν στο διαμέρισμα από ανασφάλιστο παράθυρο και αφού δεν βρήκαν το ποσό που προσδοκούσαν, ξεκίνησαν να βιάζουν επί δώδεκα ώρες την κόρη, μπροστά στα μάτια της μητέρας, αφού πρώτα την είχαν ακινητοποιήσει.

Και οι δύο βρίσκονται κρατούμενοι στις αλβανικές φυλακές.

Α. (επ) MECO ή SINA (ον) DONALD του RAIMOND ή IDAYET και της NAYETA ή INAJETE ή MIRANDA , γεννηθέντα την 26-7-1993 ή 12-12-1993 στην Αλβανία

(επ) KRASNIQI (ον) SOKOL ή LUAN του GJERGJI ή BRAHIM και της MIRELA ή HALIME , γεννηθέντα την 21-4-1994 ή 26-11-1990 στην Αλβανία

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην αποτροπή διάπραξης άλλων εγκληματικών ενεργειών από τους ανωτέρω, στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από τις παραπάνω αξιόποινες πράξεις και στην αξίωση της πολιτείας για τον ποινικό κολασμό ομοειδών αδικημάτων που τυχόν αποκαλυφθούν επ’ αφορμής της παρούσης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ξεκίνησε και επίσημα η αντιπυρική περίοδος

Peristeri News

Δεν θα πραγματοποιηθεί δρομολόγιο Πειραιάς-Ηράκλειο της ΑΝΕΚ

Peristeri News

Πώς θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα

Peristeri News

Leave a Comment