PeristeriNews.gr
Κοινωνία

«Στενεύουν» δρόμοι από Περιστέρι μέχρι Μέγαρα λόγω ποδηλατικής εκδήλωσης


Εκτεταμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, το πρωί του Σαββάτου 16 Σεπτεμβρίου, σε οδικά τμήματα αρκετών Δήμων της Αττικής μεταξύ αυτών και του Περιστερίου.

Η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι λόγω διεξαγωγής ποδηλατικής εκδήλωσης με την επωνυμία «34η ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΣΠΑΡΤΑΚΙΑΔΑ», το Σάββατο 16-9-2023 και κατά τις ώρες 07:30 – 12:00 θα πραγματοποιηθεί προσωρινή, τμηματική και ολιγόλεπτη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα παρακάτω οδικά τμήματα, περιοχής Δήμων Περιστερίου, Χαϊδαρίου, Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Μάνδρας/Ειδυλλίας και Μεγαρέων, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο, ως εξής:

  • Δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και έρεισμα της Λ. Αθηνών, στο τμήμα της από τη συμβολή της με τη Λ. Κηφισού (έξοδος προς Κόρινθο- παράδρομος) μέχρι το ύψος της συμβολής της με την Ιερά Οδό (Ψ.Ν. «ΔΑΦΝΙ»).
  • Δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και έρεισμα της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, στο τμήμα της από το ύψος της συμβολής της με την είσοδο του Ψ.Ν. «ΔΑΦΝΙ» έως το ύψος της χ/θ 15,600.
  • Δεξιά βοηθητική λωρίδα κυκλοφορίας και έρεισμα της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, στο τμήμα της από τη χ/θ 15,600 έως τη χ/θ 23,000.
  • Δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, στο τμήμα της μεταξύ των χ/θ 23,000 και 59,800.

Η Τροχαία καλεί τους οδηγούς των οχημάτων, για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της εκδήλωσης και την αποτροπή πρόκλησης πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων, που θα βρίσκονται κατά μήκος αυτής.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πένθιμα θα ηχήσουν αύριο οι καμπάνες στις εκκλησίες για τα Τέμπη

Peristeri News

Τι θα γίνει με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη 28/2

Peristeri News

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Leave a Comment