PeristeriNews.gr
Lifestyle

Στέλιος Ρόκκος: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του


Σε νοσοκομείο της Αθήνας διακομίστηκε ο Στέλιος Ρόκκος, έπειτα από έντονη αδιαθεσία που ένιωσε το Σάββατο στην Λήμνο, στο νησί όπου ζει.

Σύμφωνα με το limnosfm100.gr, αρχικά ο γνωστός καλλιτέχνης μετέβη στο νοσοκομείο του νησιού, αφού κάποια συμπτώματα που παρέπεμπαν σε έμφραγμα, ανησύχησαν τον ίδιο και τους οικείους του.

Οι γιατροί έκριναν πως για προληπτικούς λόγους θα έπρεπε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο των Αθηνών. Έτσι λίγη ώρα αργότερα ο 58χρονος τραγουδιστής μεταφέρθηκε με C-130 στην Αθήνα.

Νωρίς το μεσημέρι, η “Πύλη Αξιού”, το νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, στο οποίο εμφανίζεται αυτή τη σεζόν ο Στέλιος Ρόκκος, ανακοίνωσε ότι θα παραμείνει κλειστό το τρέχον διήμερο.

Η σύζυγός του γνωστού τραγουδιστή, Λελέ Γκόφα, μίλησε το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή Open Weekend για τα νεότερα σχετικά με την κατάσταση της υγείας του.

«Το βράδυ της Παρασκευής ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία και μεταφερθήκαμε εκτάκτως από Λήμνο Αθήνα. Περάσαμε μια περιπέτεια όμως όλα είναι καλά. Ξεπεράστηκαν όλα τα προβλήματα. Δεν υπάρχει καμία επιπλοκή και πλέον αναρρώνει. Το μαγαζί θα μείνει κλειστό αυτό το διήμερο κι επιστρέφουμε την επόμενη εβδομάδα πρώτα ο Θεός!”, τόνισε η Λελέ Γκόφα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment