Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Στάση εργασίας των νοσοκομειακών γιατρών Αττικής την Τρίτη

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Να συμμετάσχουν στην αυριανή στάση εργασίας των υγειονομικών, από τις 11:00 το πρωί μέχρι το τέλος της βάρδιας, μέσω των σωματείων των νοσοκομείων τους, καλεί τους γιατρούς η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών-Πειραιώς (ΕΙΝΑΠ).

Η ΕΙΝΑΠ θα συμμετάσχει στη σύσκεψη των σωματείων που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη, στις 4.30μμ, στο δώμα του «Ευαγγελισμού».

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη 3 Ιουλίου η ΠΟΕΔΗΝ έχει κηρύξει κινητοποιήσεις, και συγκεκριμένα 24ωρη πανελλαδική απεργία για τους εργαζόμενους στα δημόσια νοσοκομεία της περιφέρειας, καθώς και τετράωρη στάση εργασίας, 11πμ-3μμ, για τα νοσοκομεία της Αττικής.

Παράλληλα, οργανώνει και συγκεντρώσεις, στο υπουργείο Υγείας (11.30πμ) και στις έδρες των Υγειονομικών Περιφερειών της χώρας.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Καρκίνος του μαστού: Διαμαρτυρία της ΟΓΕ στο Σύνταγμα

Peristerinews.gr Newsroom

Περιστέρι: Πρόστιμο 6.500 ευρώ σε αρτοποιείο – ζαχαροπλαστείο

Peristerinews.gr Newsroom

Πέθανε ο εφοπλιστής Γιώργος Βαρδινογιάννης

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment