PeristeriNews.gr
Τεχνολογία

Στα καταστήματα το νέο Notebook της Acer Aspire 5738ZG!


Συνδυάζει κομψότητα με αποδόσεις…

Αντικρίζοντας το Acer Aspire 5738ZG εντυπωσιάζεται κανείς από το συνολικό του μήκος, το οποίο είναι αποτέλεσμα της ευρείας οθόνης του με τη διαγώνιο των 15,6 ιντσών, αλλά και την κομψότητά του.

Η οθόνη είναι αρκετά φωτεινή, αλλά με μέτρια ευκρίνεια και σχετικά φωτεινό μαύρο χρώμα. Τα χαρακτηριστικά της αυτά οφείλονται στην τεχνολογία LCD, που υλοποιείται σε αυτή.

Τα πλαστικά του Acer Aspire 5738ZG είναι γυαλιστερά αλλά δείχνουν εντυπωσιακά. Η συναρμογή τους είναι ικανοποιητική και συνολικά θα τοποθετούσαμε την ποιότητα υλικών και κατασκευής στο μέσο όρο της κατηγορίας.

Το πληκτρολόγιο του notebook της Acer είναι πλήρους μεγέθους και αρκετά ευρύχωρο. Οι μηχανικοί της Acer εκμεταλλεύτηκαν το τελευταίο χαρακτηριστικό και πρόσθεσαν στο Aspire 5738ZG και αριθμητικό πληκτρολόγιο. Το touchpad είναι τοποθετημένο ελαφρά προς τα αριστερά και σχετικά μεγάλου μεγέθους και υποστηρίζει κάποια gestures. Κάτω από αυτό θα βρείτε ένα μεγάλο πλήκτρο, το οποίο, ανάλογα με το πού θα το πατήσετε, λειτουργεί ως αριστερό ή δεξί κλικ.

Πάνω από το πληκτρολόγιο θα βρείτε τα ηχεία που είναι κρυμμένα πίσω από μια καλαίσθητη σίτα και θα πρέπει να σημειώσουμε ότι υποστηρίζουν Virtual Surround.

Περνώντας στα ενδότερα του Acer Aspire 5738ZG, το σύστημα είναι εξοπλισμένο με τον επεξεργαστή Intel Pentium Dual Core T4400, ο οποίος είναι χρονισμένος στα 2,2GHz και συνοδεύεται από 4GB μνήμης RAM.

Οι επιδόσεις του, αρκετά υψηλές, βρίσκονται σίγουρα πολύ πάνω από το μέσο όρο και οφείλονται κυρίως στο κύκλωμα γραφικών. Το ATI Radeon HD 4650 με 1GB μνήμης αποκλειστικά για τα γραφικά αποδεικνύεται αποτελεσματικό και επαρκές ακόμα και για gaming.

Ο σκληρός δίσκος έχει χωρητικότητα 500GB, ικανή να εξυπηρετήσει ακόμα και απαιτητικούς χρήστες, ενώ προεγκατεστημένα έρχονται τα Windows 7 Home Premium.

To Acer Aspire 5738ZG χαρακτηρίζεται από πλούσιο εξοπλισμό, ο οποίος περιλαμβάνει web camera, card reader, έξοδο HDMI και VGA, ασύρματη κάρτα δικτύου 802.11 b/g/n, τέσσερις θύρες USB και οπτικό drive για ανάγνωση/εγγραφή.

Τέλος η μπατάρια του μπορεί να κρατήσει εως και 79 λεπτά που για ένα Notebook μπορεί να θεωρηθεί ικανοποιητική.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Google: Μάθε αν έχουν διαρρεύσει οι κωδικοί σου

Peristeri News

Πώς η οθόνη μας γυρνάει τούμπα

Peristeri News

Η Google καταργεί τα cookies

Peristeri News

Leave a Comment