PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Στα ενδότερα του mega εμβολιαστικού κέντρου στο Περιστέρι (photos)


Πανέτοιμο να υποδεχτεί τους πολίτες είναι το mega εμβολιαστικό κέντρο στο Περιστέρι που ανοίγει τις πύλες του την 1η Απριλίου.

Όχι η συγκεκριμένη είδηση δεν θα αποτελέσει ένα πρωταπριλιάτικο ψέμα αφού ήδη οι πρώτοι πολίτες έχουν κλείσει ραντεβού και θα εμβολιαστούν την πρώτη του Απρίλη στο Περιστέρι.

Πρόκειται για μια εξαιρετική δουλειά αφού μέσα σε πολύ μικρό διάστημα ο άδειος χώρος του Εκθεσιακού κέντρου μεταμορφώθηκε και προσαρμόστηκε στις ανάγκες του μαζικού εμβολιασμού που πραγματοποιείται αυτή την εποχή.

Το mega εμβολιαστικό κέντρο στο Περιστέρι θα ξεκινήσει με 48 εμβολιαστικές γραμμές σε πρώτο στάδιο, ενώ η συνολική δυναμική του θα φτάσει τις 96 γραμμές.

Οι εμβολιασμοί θα γίνονται κυρίως από στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας που συμμετέχουν και στελεχώνουν τα κέντρα που έχουν δημιουργηθεί για τις ανάγκες του κορωνοϊού.

Όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το PeristeriNews.gr το εμβολιαστικό κέντρο διαθέτει πολλούς χώρους μεταξύ αυτών αναμονής των πολιτών, ιατρικών γραφείων, εμβολιαστικών χώρων και χώρους για τη διοίκηση.

Μεγάλη αναμένεται να είναι η δύναμη των ατόμων της εταιρείας ασφαλείας που θα βρίσκεται σε επαγρύπνηση 24 ώρες το 24ωρο στο κτίριο του Περιστερίου ώστε να αποφευχθούν απρόοπτα.


Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μαρία Καρυστιανού: Το ότι ζω δεν σημαίνει ότι υπάρχω, η οργή δυναμώνει

Peristeri News

Σοκ: Νέα ηχητικά και βίντεο λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Peristeri News

Πένθιμα χτύπησαν οι καμπάνες για τους 57 νεκρούς των Τεμπών

Peristeri News

Leave a Comment