PeristeriNews.gr
Πολιτική

Στ. Θεοδωράκης: Τα 99 χρόνια που νομοθετείτε θα μας κάνουν Αργεντινή


«Το Ποτάμι δεν θα γίνει συνεργός στα πολιτικά σας εγκλήματα», είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο. «Πρέπει να ακουσθεί ξανά το… “για την Ελλάδα ρε γαμώτο”», ανέφερε θυμίζοντας την φράση της Βούλας Πατουλίδου. Κατηγόρησε την κυβέρνηση για «αμοραλισμό» και πρότεινε «νέο κοινωνικό συμβόλαιο» με δύο προϋποθέσεις: «συγκεκριμένοι στόχοι και μια αποφασισμένη ηγεσία».

«Ζούμε μια αντιστροφή ρόλων. Εσείς ξεπουλάτε. Οι προηγούμενοι υπουργοί αντιστέκονται. Και ο λαός κοιτάει αποσβολωμένος. Και είστε έτοιμοι μετά την ανακάλυψη της γοητείας της κ. Μέρκελ να ανακαλύψετε και τη γοητεία του κ. Σόϊμπλε», είπε, εκτιμώντας ότι ο Πρωθυπουργός «συνέχεια στήνει παγίδες στους κακούς και συνέχεια πέφτει ο ίδιος μέσα».

«Τα 99 χρόνια που νομοθετείτε θα μας κάνουν Αργεντινή», υποστήριξε ο επικεφαλής του Ποταμιού δηλώνοντας ότι «είμαστε υπέρ των αποκρατικοποιήσεων αλλά υπάρχουν υποδομές που πρέπει να μείνουν στο κράτος» όπως τα δίκτυα της ενέργειας.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί τη δημοκρατία α λα καρτ, με πρόσκαιρες και παράταιρες συμμαχίες εξοντώνει ό,τι δεν ελέγχει», υποστήριξε ο κ. Θεοδωράκης κάνοντας λόγο για «ασφυξία», «λαϊκισμό» και «απάτες» του ΣΥΡΙΖΑ. Έκανε επίσης κριτική στον υπουργό Άμυνας ότι εμπλέκει το στρατό σε «επιδείξεις» θρησκευτικού χαρακτήρα, όπως αυτή με την εικόνα της Παναγίας Σουμελά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Γ. Φλωρίδης για Μάτι: Η δίκη έγινε με βάση τον ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Leave a Comment