PeristeriNews.gr
Πολιτική

Στ. Θεοδωράκης: Οι λύσεις δεν βρίσκονται στα συνθήματα αλλά στους ανθρώπους


Την εκτίμηση ότι οι λύσεις δεν βρίσκονται στα συνθήματα, οι λύσεις βρίσκονται μόνο στους ανθρώπους αν δεν βρεθούν στις θέσεις ευθύνης άνθρωποι που θα μπορούν να κάνουν τις λέξεις-πράξεις το δράμα της Ελλάδας θα συνεχίζεται εξέφρασε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης κατά τη διάρκεια του σύντομου χαιρετισμού του στο συνέδριο για τις Ευρωπαϊκές ΜμΕ που διοργανώνει η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας.

Ο κ. Θεοδωράκης αναφέρθηκε και στο «αγκάθι» του ασφαλιστικού τονίζοντας: «Ο κόσμος της παραγωγής πρέπει να είναι η έγνοια μας στο ασφαλιστικό που θέλουμε να δημιουργήσουμε. Τα ασφαλιστικά συστήματα δεν είναι μόνο για τις συντεχνίες, δεν είναι μόνο για τους δημόσιους υπαλλήλους και δεν είναι μόνο για τους συνταξιούχους. Είναι και γι’ αυτούς που δουλεύουν».

Αναφέρθηκε στο θέμα της «υπερφορολόγησης» που προκρίνει η κυβέρνηση λέγοντας πως «σημασία έχει να υπάρξει μια πολιτική όχι χωρίς νέους φόρους, αλλά με λιγότερους φόρους. Αυτός θα πρέπει να είναι ο στόχος μας, σε μια πορεία ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας».

Καταλήγοντας τόνισε «το Ποτάμι είναι εδώ. Θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Βουλή, στην κοινωνία, στην Ευρωβουλή, στην Ευρώπη για τη δικαιοσύνη, την εργασία, την Παιδεία. Το τι θα καταφέρει όμως εξαρτάται πάντα και από την ανταπόκριση που θα έχει στην ελληνική κοινωνία. Εσείς, οι δυνάμεις της προοδευτικής λογικής στην οικονομία, θα καθορίσετε αν η Ελλάδα θα παραμείνει μια χώρα των συνθημάτων ή θα γίνει κάποια στιγμή μια χώρα των λύσεων».

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Leave a Comment