• Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου, 2021

Στ. Θεοδωράκης: «Και να μας δίναν τα χρήματα δεν θα τα θέλαμε»

Peristeri News
Απρίλιος30/ 2014

Επίθεση στη ΝΔ, το ΣΥΡΙΖΑ και τα άλλα κόμματα που λαμβάνουν την εκλογική χρηματοδότηση, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του Ποταμιού.

Επίθεση στη ΝΔ, το ΣΥΡΙΖΑ και τα άλλα κόμματα που λαμβάνουν την εκλογική χρηματοδότηση, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

«Ν.Δ. – ΣΥΡΙΖΑ, συμφωνήσαν να δώσουν στους εαυτούς τους και στα μικρότερα, όχι στο ποτάμι. Και να μας δίναν δε θα τα θέλαμε», δήλωσε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΤΑΡ.

Ο κ. Θεοδωράκης, κάλεσε τα κόμματα να απαντήσουν «που θα διαθέσουν τα χρήματα» και πρόσθεσε πως η προεκλογική εκστρατεία του κόμματός του, θα κοστίσει περίπου 120.000 ευρώ.

Μάλιστα πρόσθεσε πως στις περιοδείες του πάει με τρένο και λεωφορείο, και όχι με «λιμουζίνες, μακιγιέζ, κειμενογράφους και ασφαλίτες».

Διευκρίνισε πάντως πως στα κόμματα πρέπει να δίνεται μια ελάχιστη χρηματοδότηση και όχι αυτά τα «απίστευτα χρήματα» που σύμφωνα με τον ίδιο, «σπαταλούνται στους κολαούζους της πολιτικής».

Ο πρόεδρος του Ποταμιού, κατηγόρησε τη ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ πως ζητούν από τον κόσμο να «κάνει υπομονή» οι μεν λέγοντας πως «κάποια στιγμή θα μας ελεήσει η Μερκελ» και οι δε πως «θα γίνει παγκόσμια επανάσταση».

«Εμείς θέλουμε να φτιάξουμε τώρα τη χώρα», πρόσθεσε και δήλωσε έτοιμος για κυβερνητικές συνεργασίες, με όποιο κόμμα συμφωνήσουν σε μια «Χάρτα» 20 αλλαγών για τη χώρα.