PeristeriNews.gr
Πολιτική

Στ. Θεοδωράκης: Δεν θα στηρίξουμε α λα καρτ μια κακή κυβέρνηση


Α λα καρτ στήριξη δεν υπάρχει, ξεκαθάρισε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ερωτηθείς για το ενδεχόμενο στήριξης της κυβέρνησης.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ψήφισέ μου το ασφαλιστικό για να σπαταλάω εγώ εκατομμύρια στις ΔΕΚΟ με ανθρώπους που δεν έχουν τη δυνατότητα να τις διοικήσουν. Αυτό δεν πρόκειται να γίνει. Θέλει η κυβέρνηση να μοιραστεί με τις δημιουργικές, υπεύθυνες δυνάμεις της Βουλής την ευθύνη για μια δύσκολη πορεία; Αυτή είναι η δική μας η θυσία γιατί θα μπορούσαμε να είμαστε απ’ έξω και να πετροβολάμε».

«Εμείς λέμε πως είμαστε εδώ να βοηθήσουμε, με την προϋπόθεση πως υπάρχει ένα συνολικό σχέδιο» πρόσθεσε και επανέλαβε την πρόταση του κόμματος για τη διακυβέρνηση της χώρας λέγοντας: «Αν θεωρεί ο κ. Τσίπρας ότι τα προβλήματα της χώρας δεν ξεπερνιόνται- και εμείς λέμε ότι δεν ξεπερνιόνται- να απευθυνθεί στη Βουλή, στις δυνάμεις που ψήφισαν το μνημόνιό του και να ζητήσει βοήθεια. Αυτό σημαίνει υπεύθυνη στάση».

Κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση του προέδρου της Ν.Δ., ο οποίος είπε ότι προτιμάει νέες εκλογές αντί μιας ευρύτερης κυβέρνησης, σημείωσε ότι «όταν πιεστεί πολύ το πολιτικό σύστημα και καταλάβει ότι η χώρα δεν έχει επόμενη μέρα, νομίζω ότι δεν θα ζητάει εκλογές αλλά το να βρεθούν λύσεις».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μ. Βορίδης: Τα ονόματα πρέπει να σβηστούν από το Σύνταγμα

Peristeri News

Χρ. Σταϊκούρας: Χρειαζόμαστε μια διετία για την οριστική αποκατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου

Peristeri News

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Leave a Comment