PeristeriNews.gr
Πολιτική

Στ. Θεοδωράκης: Αυτόνομη η πορεία του Ποταμιού στις εκλογές


Την αυτόνομη πορεία του Ποταμιού διακήρυξε ο επικεφαλής του κόμματος Σταύρος Θεοδωράκης.

Από το βήμα του Συνεδρίου του Ποταμιού, τόνισε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ δεν μπορεί να δώσει λύσεις στις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα.

Ωστόσο, υπογράμμισε ότι δεν είναι αρκετή η κυβερνητική αλλαγή για να εξασφαλιστεί η πορεία της Ελλάδας προς το αύριο. Ως προϋπόθεση έθεσε το να σχηματισθεί μια συμμαχία των προοδευτικών δυνάμεων της Ελλάδας.

Ο κ. Θεοδωράκης απευθύνθηκε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη, ζητώντας τους να δεσμευθούν από τώρα σε συναινετική εκλογή Προέδρου ώστε να μην οδηγηθεί η χώρα ξανά σε εκλογές το 2020.

Σε ό,τι αφορά τη συνεργασία με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, είπε ότι «δεν ήταν λάθος η ιδέα, ήταν λάθος η εκτίμησή μου. Και η ευθύνη είναι όλη δική μου!».

Όπως διευκρίνισε, «πίστεψα ότι όλοι όσοι δηλώναμε αντίπαλοι του συντηρητισμού και του λαϊκισμού μπορούσαμε να συνυπάρξουμε. Όμως κάποιοι είχαν στο μυαλό τους μόνο το παρελθόν τους. Όταν το συνειδητοποιήσαμε, αποχωρήσαμε έντιμα και επιστρέψαμε στον δικό μας δρόμο».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Leave a Comment