PeristeriNews.gr
Πολιτική

Στ.Καλαφάτης: Απόφασή μας η χώρα να σταματήσει να εξαρτάται από το μνημόνιο


Ο κ. Καλαφάτης ανέφερε πως η κυβέρνηση κατάφερε να διασφαλίσει την παραμονή της χώρας στο ευρώ, τονίζοντας πως η διαφορά με τα όσα βίωνε η χώρα πριν ένα χρόνο είναι τεράστια.

«Είναι η ώρα που η ΝΔ αφήνει και πάλι την υπογραφή της σε μια ιστορία διάσωσης και ανόρθωσης της πατρίδας, ιστορία μετάβασης από τη χρεοκοπία στην ανάπτυξη» σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Σταύρος Καλαφάτης, μιλώντας στο 9ο τακτικό συνέδριο της ΝΔ. Ο κ. Καλαφάτης ανέφερε πως η κυβέρνηση κατάφερε να διασφαλίσει την παραμονή της χώρας στο ευρώ, τονίζοντας πως η διαφορά με τα όσα βίωνε η χώρα πριν ένα χρόνο είναι τεράστια.

«Τώρα εστιάζουμε στην αντιμετώπιση της ανεργίας» είπε παρουσιάζοντας τις προτεραιότητες του υπουργείου Περιβάλλοντος για το επόμενο διάστημα, δίνοντας έμφαση στην αξιοποίηση των κοινοτικών κονδυλίων.

«Ανοίξαμε την περπατησιά μας και συνεχίζουμε αταλάνευτα, απόφασή μας η χώρα να σταματήσει να εξαρτάται από μνημόνιο» τόνισε επισημαίνοντας την ανάγκη να προχωρήσει η προσαρμογή της ΝΔ στις ανάγκες της κοινωνίας και στα κελεύσματα των νέων καιρών.

«Κάθε έξυπνος πολιτικός μηχανισμός οφείλει να προσαρμόζεται, οφείλουμε, ως παράταξη, να βγαίνουμε μπροστά από τα γεγονότα με εγγυητές τους απλούς ανθρώπους του τόπου» δήλωσε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment