PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Σπουδαίος Ατρόμητος τιμώρησε τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι


Ο Ατρόμητος εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του Παναθηναϊκού και τον τιμώρησε με 3-2 στο ματς της αγωνιστικής στο Περιστέρι.

Το πρωτό μισάωρο της αναμέτρησης ήταν ανούσιο από πλευράς και των δύο ομάδων. Ο Παναθηναϊκός είχε την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας αλλά ούτε μια τελική προς την εστία η μία της άλλης.

Στο 31′ ο Ατρόμητος έκανε αισθητή την παρουσία του όταν σε σέντρα από τα δεξιά ο Βαλένσια πήρε την κεφαλιά με τον Μπρινιόλι εντυπωσιακά να διώχνει σε κόρνερ.

Τρία λεπτά αργότερα ο Παναθηναϊκός απάντησε όταν ο Κώτσιρας διέσχισε το γήπεδο, έκανε κάθετη πάσα στον Παλάσιος που βγήκε τετ α τετ πλάσαρε με τον Τσιντώτα να διώχνει τη μπάλα, αυτή έφτασε στον Μαντσίνι που γύρισε προς τον Βιλένα ο οποίος έκανε το σουτ και ο Τζαβέλλας με το κεφάλι έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 37′ ο Χουάνκαρ είδε την κίνηση του Παλάσιος μέσα στην περιοχή, του πέρασε τη μπάλα και ο Αργεντινός ανατράπηκε από τον Κεσχρίντα. Ο Ιωαννίδης ήταν αυτός που ανέλαβε την εκτέλεση και παρά την προσπάθεια του Τσιντώτα που βρήκε τη μπάλα με το ένα χέρι κατάφερε να τον νικήσει και να δώσει προβάδισμα στον Παναθηναϊκό για το 0-1.

Στην τελευταία φάση του πρώτου 45λεπτου ο Ατρόμητος βρήκε γκολ ισοφάρισης μετά από ένα τραγικό λάθος του Μπρινιόλι. Σε εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά ο Έντερ έκανε κίνηση από πίσω και τσίμπησε τη μπάλα προ του Ιταλού που είχε βγει αριστερά και περίμενα να πιάσει τη μπάλα στα χέρια του χωρίς να έχει δει την κίνηση του αρχηγού του Ατρόμητου.

Ο Ατρόμητος δεν έμεινε μόνο στην ισοφάριση και μπήκε… φουριόζος στο δεύτερο ημίχρονο, πετυχαίνοντας και δεύτερο γκολ.

Μόλις στο 50′! Aπό την σέντρα του Ασεβέδο, ο Βέργος νίκησε στον αέρα τον Γεντβάι και έγραψε το 2-1! O Παναθηναϊκός απάντησε στο 56′ με την κεφαλιά του Παλάσιος να περνά άουτ σε κενό τέρμα αλλά στο 64′ οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύθηκαν μία τραγική επιστροφή των φιλοξενούμενων και έβαλαν στέρεες βάσεις επικράτησης. Ο Ρομπάιγ με υπέροχη λόμπα, νίκησε τον Μπρινιόλι, σημειώνοντας το 3-1.

Στο 89′ ο Μαντσίνι σημάδεψε το δοκάρι, στο 90′ ο Τσιντώτας νίκησε τον Ιωαννίδη και τελικά η μείωση του σκορ ήρθε στο 93′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ιωαννίδη.

O Ατρόμητος με πολύ καλή διαχείριση στο υπέρ του σκορ, πήρε μία σπουδαία νίκη στο Περιστέρι με 3-2, γκρεμίζοντας τους Πράσινους από την κορυφή της βαθμολογίας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ιλιτς): Τσιντώντας, Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Γκονζάλες (90+4’ Ιμερέκοφ), Κουντέ, Καμαρά (87’ Φριντγιόνσον), Ρομπάιγ (87’ Γιουμπιτάνα), Βέργος, Βαλένσια.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας (68’ Βαγιαννίδης), Σένκεφελντ, Γέντβαϊ (68’ Αράο), Χουάνκαρ (88’ Κλέινχεσλερ), Μπερνάρ, Πέρεθ, Βιλένα, Παλάσιος (68’ Σπόραρ), Ιωαννίδης, Μαντσίνι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment