PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Σπουδαία τα νέα για την αρχαιότερη εκκλησία στο Περιστέρι (video)


Οι αναφορές του PeristeriNews.gr φαίνεται πως έπιασαν τόπο και βρήκαν έναν άξιο συμπαραστάτη στην προσπάθεια σωτηρίας της αρχαιότερης εκκλησίας στο Περιστέρι, του Αγίου Γεωργίου.

Το θέμα που είχε αναδειχθεί από το PeristeriNews.gr για το μνημειακό εκκλησάκι του 16ου αιώνα έπεσε στην αντίληψη του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αθήνας, Σπύρου Τζόκα, ο οποίος έψαξε και βρήκε περισσότερες πληροφορίες για το σπουδαίο βυζαντινό ιστορικό μνημείο.

Σε μια μεγάλη συνέντευξη που μας παραχώρησε ο κ. Τζόκας, την οποία θα παρακολουθήσετε τις επόμενες ημέρες στο PeristeriNews.gr, αποκάλυψε πως έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και το παρατημένο μέχρι πρότινος εκκλησάκι θα μπει σε πορεία αναστύλωσης και αναπαλαίωσης.

Μια σπουδαία είδηση που μας έκανε να συγκινηθούμε και να αισθανθούμε εξαιρετικά μιας και αυτή είναι μια από τις στιγμές που σου θυμίζουν ότι η δημοσιογραφία μπορεί να αναδείξει σημαντικά θέματα τα οποία χρειάζονται επίλυση και τελικά αυτό να γίνει πραγματικότητα.

Από τη μεριά μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αθήνας, Σπύρο Τζόκα και να τον συγχαρούμε για τις σπουδαίες πρωτοβουλίες που παίρνει.

IMG_2011

IMG_2006

IMG_2005

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Παραλύει την Τετάρτη η χώρα – Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς

Peristeri News

Μετατίθεται επίσημα η αργία της Πρωτομαγιάς

Peristeri News

Ποιες περιοχές θα πληγούν από καταιγίδες τα επόμενα 24ωρα

Peristeri News

Leave a Comment