PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Σοβαρό τροχαίο με εγκατάλειψη στον «δρόμο σκοτώστρα» της Δυτικής Αθήνας


Αιμόφυρτος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ανασύρθηκε από το οδόστρωμα ποδηλάτης ίσως στον πιο επικίνδυνο δρόμο της Δυτικής Αθήνας, την Κωστή Παλαμά στο Καματερό.

Σύμφωνα με πληροφορίες μαρτύρων ο ποδηλάτης χτυπήθηκε από οδηγό αυτοκινήτου, ο οποίος τον εγκατέλειψε και έφυγε από το σημείο.

Ο άνθρωπος σωριάστηκε στο έδαφος με το κεφάλι του να έχει ματώσει και από το σοκ χρειάστηκε περισσότερα από πέντε λεπτά να κουνηθεί.

Οι κάτοικοι και περαστικοί της γειτονιάς του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες με το ασθενοφόρο να φτάνει στο σημείο μετά από περίπου 10 λεπτά.

Λίγο αργότερα έφτασε και περιπολικό της Τροχαίας με τους Αστυνομικούς να παίρνουν τα απαραίτητα στοιχεία όπως το χρώμα του αυτοκινήτου και τις πινακίδες του οδηγού που εγκατέλειψε.

Μάλιστα οι περαστικοί ανέφεραν ότι ο ποδηλάτης είχε λεκτική αντιπαράθεση με τον οδηγό και μετά δέχτηκε το χτύπημα που τον έριξε στο οδόστρωμα.

Οι Αστυνομικοί κατέγραψαν το συμβάν και αναζητούν το όχημα, το οποίο έχουν καταγράψει και κάμερες των μαγαζιών του δρόμου.

«Δρόμος σκοτώστρα» αναφέρουν οι κάτοικοι

Οι κάτοικοι της περιοχής τόνισαν με την ευκαιρία του περιστατικού ότι η Κωστή Παλαμά στο Καματερό έχει γίνει ίσως ο πιο επικίνδυνος δρόμος στη Δυτική Αθήνα με τα τροχαία ατυχήματα να είναι συχνό φαινόμενο.

Έχουν γίνει επανειλημμένες αναφορές προς τον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού και στην Τροχαία Νέας Ιωνίας αλλά έχουν πέσει στο κενό.

Όπως αναφέρουν οι κάτοικοι ο δρόμος δεν αποτελεί πλέον οδό αλλά μια μεγάλη λεωφόρο που ο όγκος των αυτοκινήτων είναι τεράστιος για μια γειτονιά.

Σα να μην έφτανε αυτό τις βραδινές ώρες αυτοκίνητα και μηχανές αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες με τους κατοίκους να τρομάζουν να βγουν από το σπίτι τους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Σάκης Κατσούλης νέος πρόεδρος στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Peristeri News

Νέος Πρόεδρος του ΑΣΔΑ ο Τσίρμπας – Το παρασκήνιο με Παχατουρίδη

Peristeri News

Leave a Comment