PeristeriNews.gr
Lifestyle

Σουμάχερ: Νιώθω καλά που επέστρεψα


Ο Γερμανός επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής δε μετανιώνει ούτε έχει δεύτερες σκέψεις σχετικά με την επιστροφή του στη F1.

Ο Γερμανός επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής δε μετανιώνει ούτε έχει δεύτερες σκέψεις σχετικά με την επιστροφή του στη F1 η οποία συνοδεύτηκε από μια δύσκολη σεζόν φέτος δεδομένου ότι η Mercedes δεν ήταν ανταγωνιστική.

«Για μένα ήταν απόλαυση η επιστροφή μου. Νιώθω ότι έχω το δικαίωμα να κάνω αυτό που μου αρέσει. Τώρα για το αν θέτω σε αμφισβήτηση την υστεροφημία μου, αυτό που μετράει για μένα είναι ότι νιώθω πολύ καλά με την απόφαση που πήρα και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι τριγύρω που με υποστηρίζουν. Σίγουρα ήθελα η επιστροφή μου να είναι επιτυχία. Πραγματικά χαρούμενος θα είμαι μόνο όταν επιστρέψω στις νίκες. Πάνω σ’ αυτό δουλεύω και αυτό είναι που συντηρεί το πάθος μου για τη F1» αποκάλυψε σε δηλώσεις του στο CNN ο Μ.Σουμάχερ.

Ο 42χρονος Γερμανός επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά από τρία χρόνια απραξίας και φέτος κατετάγη στην 9η θέση του πρωταθλήματος οδηγών μαζεύοντας 70 βαθμούς λιγότερους από τον teammate του Νίκο Ρόσμπεργκ.

Σε κάθε περίπτωση ο Σουμάχερ δηλώνει βέβαιος ότι στην Mercedes υπάρχει η δυναμική να δημιουργηθεί μονοθέσιο νικητής.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment