PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 16/12


Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη. Σελήνη 11 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη. Σελήνη 11 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Κάποια ευχάριστη είδηση θα σας επηρεάσει θετικά τόσο στον επαγγελματικό όσο και οικονομικό τομέα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με αγορές, πωλήσεις και επενδύσεις.

Ταύρος (21/4-20/5)

Σκέφτεστε νέα οικονομικά ανοίγματα. Καλύτερα να τα κάνετε πράξη τον επόμενο μήνα όμως. Προς το βράδυ η μέρα θα γίνει αρκετά απατηλή με κίνδυνο να μαλώσετε εξαιτίας παρεξηγήσεων.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Μην κολλάτε στις λεπτομέρειες, γίνετε περισσότερο ρεαλιστές και μην αφήνετε τα όνειρα και την ουτοπία να σας παρασύρουν ανεπανόρθωτα.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Αισθάνεστε ανικανοποίητοι με την γενικότερη πρόοδο σας και είστε πιεστικοί απέναντι στο ταίρι σας. Μη γίνεστε απόλυτοι και υπερβολικά αυστηροί μαζί του. Θα έχετε μια ευκαιρία να κάνετε ένα βήμα προόδου στην εργασία σας αργότερα.

Λέων (23/7-23/8)

Χρησιμοποιήστε τον χρόνο ως σύμβουλο και παγώστε κάποιες ενέργειες που σκοπεύατε να κάνετε. Αποφύγετε την υπογραφή συμβολαίων.

Παρθένος (24/8-22/9)

Μην φοβάστε να πάρετε αποφάσεις για την εξέλιξη της σχέσης σας. Δεν θα βγείτε χαμένοι. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε είναι απόρροια της συμπεριφοράς του συντρόφου σας.

Ζυγός (23/9-22/10)

Το πλανητικό σύστημα σήμερα θα προκαλέσει εκνευρισμούς και παρεξηγήσεις. Προσοχή στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά..

Σκορπιός (23/10-22/11)

Μια ενδιαφέρουσα συνάντηση προκύπτει σήμερα που μπορεί να εξελιχθεί σε μοιραία σχέση που θα σας αναστατώσει. Η εργατικότητα και ο προγραμματισμός θα σας αποδώσουν μελλοντικά.

Τοξότης (23/11-21/12)

Μην πτοήστε αν τα αποτελέσματα καθυστερούν να φανούν. Η εργατικότητα σας και η προνοητικότητα σας, θα βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων σας μελλοντικά.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Σήμερα μπορεί να ανακαλύψτε ότι κάποιοι ενεργούν παρασκηνιακά εις βάρος σας. Σύντομα όμως θα έχετε τη δυνατότητα να τους εξουδετερώσετε με επιτυχία.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Προσέξτε σήμερα μην γίνετε υπερβολικά σπάταλοι γιατί μετά θα το μετανιώσετε. Νομικά θέματα και ξεκαθαρίσματα από το παρελθόν εξελίσσονται αργά αλλά σταθερά.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Σήμερα κάποια οικονομικά ζητήματα σας προκαλούν άγχος και απαισιοδοξία. Αρκετές καθυστερήσεις οικονομικών συναλλαγών και χρεών θα σας πιέσουν αρκετά. Μην επιβαρύνετε το σύντροφο σας με παράλογες ζήλιες και γκρίνιες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment