PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Σκόραρε για την Μπάρτσα και έφυγε με… ΤΑΞΙ


Ένας από – τους πολύ βασικούς – λόγους που μας αρέσει το ποδόσφαιρο δεν έχει να κάνει με αυτό που παρακολουθούμε μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Όσο και αν αυτό θα αποτελεί τη μαγιά για πολλές συζητήσεις για τα χρόνια που θα έρθουν. Αυτές όμως οι ιστορίες που ξεχωρίζουν είναι που συνήθως εξελίσσονται… εκτός γηπέδων. Μία τρελή ιστορία θα δούμε και σήμερα.

Πριν συνεχίσουμε όμως, μην ξεχνάτε ότι πλήθος στοιχημάτων για όλες τις ματσάρες βρίσκετε εύκολα στην Bwin

Ως πραγματικοί εραστές του ποδοσφαίρου λοιπόν, θα πρέπει να παραδεχτείτε ότι πιο πολύ θα τραβήξει το ενδιαφέρον σας μια εξιστόρηση ενός γεγονότος με όλο το παρασκήνιο που δεν είναι γνωστό μέχρι τότε, παρά ας πούμε να παρακολουθήσετε κάποιες στιγμές ενός μεγάλου αγώνα του παρελθόντος στο youtube.

Από τον Πουγιόλ στον Ραούλ

Για αυτό και οι βιογραφίες εμβληματικών ποδοσφαιριστών κερδίζουν περισσότερους αναγνώστες από ότι οι θεατές των καλύτερων στιγμών τους. Γιατί όσοι – οπαδοί της Μπαρτσελόνα κυρίως – θυμούνται τον Πουγιόλ με το περιβραχιόνιο στο μπράτσο του να υπογράφει μερικές από τις πιο ένδοξες στιγμές του συλλόγου, σίγουρα θα ενδιαφερθούν να μάθουν πως αυτό ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε να περνάει την πόρτα της Μασία και πως έφτιαξε το μέλλον του μέχρι να αρχίσει να σηκώνει το ένα τρόπαιο μετά το άλλο.

Αντίστοιχα οι οπαδοί της Ρεάλ που είδαν τον Ραούλ να αποτελεί ένα από τα πιο λαμπερά αστέρια της ομάδας τους, θα ενδιαφερθούν σίγουρα να μάθουν το παρασκήνιο που τον οδήγησε από τις ακαδημίες της μισητής συμπολίτισσας στο να φορέσει τη φανέλα με το βασιλικό στέμμα. Και προφανώς πολλές άλλες αντίστοιχες κρυφές ιστορίες με λαμπερούς πρωταγωνιστές.

Και οι νεότεροι όπως ο… Πέδρι

Υπάρχουν όμως και κάποιου άλλου είδους ιστορίες. Αυτές που καταγράφονται στην εξέλιξή τους και που στο μέλλον δεν θα χρειαστεί μια ενδοσκοπική καταγραφή για να μάθουμε το τι και το πως έγινε. Όπως για παράδειγμα αυτή του νεαρού Πέδρι. Ποιος είναι όμως ο Πέδρι και γιατί η ιστορία του έχει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον;

Είναι ο νεαρός επιθετικός που για χάρη του η Μπαρτσελόνα γέμισε με πέντε εκατομμύρια ευρώ το ταμείο της Λας Πάλμας. Και που κέρδισε σχεδόν αμέσως την εμπιστοσύνη του προπονητή του Ρόναλντ Κούμαν. Και έτσι ο Πέδρι έχει ήδη δύο εμφανίσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ καταγράφοντας μια μεστή εμφάνιση στο Τορίνο απέναντι στη Γιουβέντους και ένα γκολ στην πρεμιέρα του στην μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση απέναντι στη Φερεντσβάρος. Και μπορεί στο Τορίνο να έκανε μια σχεδόν αψεγάδιαστη εμφάνιση, είχε 29 εύστοχες μεταβιβάσεις στις συνολικά 31 που πραγματοποίησε, αλλά έγινε παγκοσμίως γνωστός για την «εξωγηπεδική» του παρουσία στον πρώτο αγώνα του με την Μπάρσα για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Την εποχή του instagram που έκανε τους ποδοσφαιριστές περισσότερο fashion setters από ποτέ, ο νεαρός που θεωρείται από τα νέα μεγάλα ονόματα του Καταλανικού συλλόγου έκανε μια εμφάνιση κόντρα σε κάθε τάση της εποχής. Αντί να εμπιστευτεί τη μεταφορά των προσωπικών του αντικειμένων σε μια τσάντα γνωστού σχεδιαστή ο νεαρός Πέδρι απλώς τα πέταξε μέσα στην πρώτη τσάντα σούπερ μάρκετ που βρήκε μπροστά του λίγο πριν ξεκινήσει για το Κάμπ Νου. Και πέρασε έτσι μπροστά από τα έκπληκτα μάτια των φωτογράφων. Που φυσικά δεν έχασαν την ευκαιρία και έστειλαν την στιγμή στην ιστορία. Κάποια στιγμή ο Κούμαν έκανε στον Πέδρι το νόημα που περίμενε, εκείνος μπήκε στον αγώνα, σκόραρε και συνέχισε να γεμίζει την ιστορία με καταγραφές του ονόματος του.

Mr cab driver, I am Pedri

Βγαίνοντας από τα αποδυτήρια του Καμπ Νου και αφού έκαναν τις σχετικές δηλώσεις όλοι οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας έψαχναν τα κλειδιά των αυτοκινήτων τους για να αποχωρήσουν. Και πάλι ο μικρός διαφοροποιήθηκε από την υπόλοιπη ομάδα. Καθώς είχε πάνω του το δελτίο συμμετοχής του στον αγώνα, αλλά (λόγω ηλικίας) όχι δίπλωμα οδήγησης και φυσικά αυτοκίνητο, άρχισε να ψάχνει το ταξί που θα τον επέστρεφε σπίτι του. Φόρεσε την μάσκα του, σήκωσε το χέρι που δεν κράταγε την σακούλα σούπερ μάρκετ και σταμάτησε το πρώτο διαθέσιμο ταξί. Οι φωτογράφοι φυσικά δεν έχασαν για ακόμη μια φορά την ευκαιρία να απαθανατίσουν την έξοδο του νέου αντιστάρ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αξεσουάρ και συσκευές που μας είναι απαραίτητα για λόγους υγείας

Peristeri News

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Leave a Comment