PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Σκέφτεστε ανακαίνιση; H κατασκευαστική «ΚΥΡΙΤΣΗΣ» στο Περιστέρι είναι η λύση!


Καλωσορίζουμε τον μήνα Μάιο, έχοντας την διάθεση να ανανεώσουμε τον προσωπικό και επαγγελματικό μας χώρο.

Καλωσορίζουμε τον μήνα Μάιο, έχοντας την διάθεση να ανανεώσουμε τον προσωπικό και επαγγελματικό μας χώρο.

Το Peristerinews.gr επισκέφτηκε για εσάς την «KΥΡΙΤΣΗΣ» κατασκευαστική, στην οδό Αθηναΐδος 6 που ασχολείται με ανακαινίσεις και μονώσεις, λύνοντάς κάθε απορία σχετικά με την ανακαίνιση και την διαμόρφωση των χώρων σας.

H εταιρία ανακαινίζει ακίνητα κάθε τύπου, ενώ τα έργα της ξεχωρίζουν όχι μόνο για την υψηλή ποιότητα τους όσον αφορά τις κατασκευές, αλλά και για την αισθητική τους.

Ο υπεύθυνος της επιχείρησης, Ηλίας Κυρίτσης, μας δίνει συμβουλές για μία αποτελεσματική ανοιξιάτικη ανακαίνιση:

Αρχικά, ποιων εσωτερικών χώρων αναλαμβάνετε συνήθως την ανακαίνιση; Και τι προτείνετε σχετικά με αυτούς;

Η εταιρία δραστηριοποιείται στον χώρο των κατασκευών, γενικότερα στις ανακαινίσεις και στις μονώσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων. Αναλαμβάνει ότι σχετίζεται με τον χώρο μίας κατοικίας ή μίας επιχείρησης -εσωτερική και εξωτερική διακόσμηση, πρόσοψη και μονώσεις-. Δύο από τους πιο συνηθισμένους χώρους (κατοικιών και επιχειρήσεων) που αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση είναι η κουζίνα και το μπάνιο.

Για παράδειγμα, σχετικά με τον μπάνιο μία καλή ιδέα θα ήταν η αφαίρεση της μπανιέρας και η τοποθέτηση μίας ωραίας ντουζιέρας, ενώ σιγά-σιγά οι κλασσικοί νιπτήρες αντικαθιστώνται από επικαθήμενους. Στις κουζίνες τάση αυτή την εποχή αποτελούν τα γνωστά σε όλους μας «πάσο» και οι μοντέρνοι νεροχύτες. Ακόμα ένα πολύ ωραίο υλικό για τον πάγκο της κουζίνας είναι το γυαλί.

Βγαίνοντας από τους εσωτερικούς μας χώρους, τι μας προτείνεται για τον κήπο και την αυλή;

Mία ωραία λύση για τους κήπους μας είναι η κατασκευή ζαρτινιέρας που μπορεί να γίνει με διάφορα είδη πετρών ή άλλων επενδύσεων σε διάφορα σχήματα και σχέδια, ανανεώνοντας ακόμα περισσότερο την διάθεσή μας.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στην διαμόρφωση του κήπου σημαντικό ρόλο παίζει και ο φωτισμός που χρειάζεται να είναι χαμηλός (με μικρά επίγεια σποτ στο πλακάκι ή το γκαζόν), έτσι ώστε να «ξεκουράζουν» τον ιδιοκτήτη.

Πόσος χρόνος χρειάζεται να ανακαινισθεί ένας χώρος μετρίων διαστάσεων;

Aρχικά, μέλημα της εταιρίας είναι να ορισθεί ένα ραντεβού με τον πελάτη για να μπει κάποιο χρονοδιάγραμμα βάσει των αναγκών και των απαιτήσεών του.

Πώς μπορεί να ανακαινίσει κάποιος τον χώρο του με οικονομικές λύσεις;

Mία αισθητή και οικονομική τόνωση του χώρου και της ψυχολογίας, σίγουρα μπορεί να επέλθει με την αλλαγή στα χρώματα των τοίχων.

Μίας και αναφερθήκατε στα χρώματα ποιες είναι οι «must» αποχρώσεις για φέτος την άνοιξη;

H τάση, φέτος την άνοιξη, στρέφεται σε πιο γήινους τόνους όσον αφορά τις προσόψεις και γενικότερα τους εξωτερικούς χώρους.

Τώρα, όσον αφορά τους εσωτερικούς, μπορούμε να «παίξουμε» και με πιο δροσερά και φρέσκα χρώματα, όπως π. χ. το χρώμα της λεβάντας και το βεραμάν.

Όσον αφορά το κομμάτι της διακόσμησης, ποιο είναι το στυλ που προτείνετε τελευταία;

Πολλοί πελάτες μας προτιμούν να κινηθούν το τελευταίο διάστημα σε vintage και ρετρό στοιχεία διακόσμησης. Μπορούμε κάλλιστα να αλλάξουμε τον χώρο μας με πεπαλαιωμένα αντικείμενα για ένα πιο vintage αποτέλεσμα σύμφωνα με το κλίμα της εποχής.

Τι θα συμβουλεύατε τον κόσμο σχετικά με τις ανακαινίσεις; Tι πρέπει να προσέξει;

Οι υποψήφιοι πελάτες πρέπει να προσέχουν την ποιότητα των υλικών (να είναι σύγχρονα) και τις λεπτομέρειες της κατασκευής: τα συνεργεία, την επικοινωνία, όπως και την ασφάλιση.

Η κατασκευαστική «Kυρίτσης» αξιολογεί τους συνεργάτες της και δουλεύει με αυτούς, που υιοθετούν τις αρχές διασφάλισης ποιότητας που θέτει η ίδια. Επίσης, ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στα αξιόπιστα και σύγχρονα υλικά εφαρμογής καθώς και στις λεπτομέρειες της κατασκευής.

Υπάρχει τρόπος να δούμε από πριν πώς θα έχει διαμορφωθεί ο χώρος μας μετά την ανακαίνιση;

Φυσικά. Η εταιρία παρέχει την δυνατότητα στους πελάτες να δουν τον χώρο που θα ανακαινίσουν, την οικία ή το κατάστημα, όπως ακριβώς θα είναι μετά τις εργασίες.

Αυτό γίνεται μέσω τρισδιάστατων σχεδίων και φωτορεαλιστικών απεικονίσεων. Ο πελάτης μπορεί να δει μέσα από μία φωτογραφία πώς θα είναι ο χώρος μετά την διαμόρφωσή του σε πλήρη διάσταση.

Η συνομιλία μας με τον Ηλία Κυρίτση επιβεβαίωσε στον μέγιστο βαθμό το σλόγκαν της κατασκευαστικής «KΥΡΙΤΣΗΣ»:

«Κάνουμε την ιδέα πράξη» και μας έδωσε το πράσινο φως για να ξεκινήσουμε τις ανακαινίσεις μας!

Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε, το τεχνικό γραφείο ΚΥΡΙΤΣΗΣ βρίσκεται στην οδό Αθηναΐδος 6 στο Περιστέρι.

Τηλέφωνο:210-5711680

Fax:210-5763794

Κινητό:694-4308287

Site: www.ikyritsis.gr

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κορυφώνεται η κίνηση στην πασχαλινή αγορά

Peristeri News

Μεγαλοπρεπείς οι Επιτάφιοι στις εκκλησίες του Περιστερίου (photos)

Peristeri News

Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων με αυτοκίνητα, πλοία και αεροπλάνα

Peristeri News

Leave a Comment