PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Σίγουρα τρεις μεταγραφές στον Ατρόμητο


Παρά την ξαφνική αποχώρηση του Ρικάρντο Σα Πίντο και το πάγωμα των μεταγραφών για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, ο Ατρόμητος φούλαρε για την ενίσχυση του ρόστερ του, έχοντας ήδη ανακοινώσει τους Μανούσο, Αντόνιο Τζούνιορ, Χατζηισαΐα, Γιαννούλη και Μενσά.

Ωστόσο, οι κινήσεις δεν σταματούν εδώ… Συγκεκριμένα, οι Περιστεριώτες θα συνεχίσουν την αναζήτησή τους για έναν βασικό τερματοφύλακα που θα αποτελέσει τον διάδοχο του Αντρέι Γκορμπούνοφ, αλλά και δύο παίκτες για τον άξονα της μεσαίας γραμμής, που ο ένας θα είναι εξάρι κι ο άλλος οχτάρι.

Για τη θέση του άσου υπάρχει στα υπ’ όψιν η περίπτωση του Σωκράτη Διούδη, που όμως έχει συμβόλαιο με τον Άρη. Μεταξύ της ομάδας και του παίκτη υπάρχει μια άτυπη συμφωνία, σύμφωνα με την οποία εφόσον ο Άρης δεν αγωνιστεί του χρόνου στη Super League (περιμένει την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου μέχρι την επόμενη εβδομάδα) τότε θα μπορεί ο παίκτης έναντι ενός λογικού ποσού να αποχωρήσει. Βέβαια, η υπόθεση είναι μπερδεμένη και οι Περιστεριώτες τρέχουν ταυτόχρονα κι άλλες υποθέσεις.

Στον τομέα των μεταγραφών, πρέπει να σημειωθεί ότι μπαίνει πολύ δυνατά και ο Νταμίρ Κάναντι με τις εισηγήσεις του, που θα περιλαμβάνει και περιπτώσεις τερματοφυλάκων, αλλά και για τις θέσεις του «6» και του «8» που ψάχνουν οι Περιστεριώτες.

Εξάλλου, πολλά θα κριθούν και στην περίοδο της προετοιμασίας. Ο Αυστριακός τεχνικός θέλει να σχηματίσει άποψη για το υλικό που έχει στη διάθεσή του και εκεί θα κρίνει και ποιον σχηματισμό θα προτιμήσει. Είναι χαρακτηριστικό, ότι δεν έχει συζητηθεί –ακόμα τουλάχιστον- κάποια περίπτωση δεκαριού ως αντι-Τόνσο, αφού ο Κάναντι δεν έχει αποφασίσει ακόμα πάνω σε ποιο σχηματισμό θα χτίσει την ομάδα της ερχόμενης σεζόν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment