PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Σεπόλια: Σεσημασμένος κακοποιός το θύμα που δέχτηκε 8 σφαίρες


Σκηνές άγριας δύσης διαδραματίστηκαν σε πολυσύχναστη καφετέρια επί της οδού Δυρραχίου στα Σεπόλια, το απόγευμα της Κυριακής, όταν άγνωστος εκτέλεσε 32χρονο αλλοδαπό.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο αλλοδαπός, που ήταν σεσημασμένος για απόπειρες ανθρωποκτονίας και ληστείες, καθόταν στην καφετέρια, που βρίσκεται στην οδό Δυρραχίου, όταν ξαφνικά εισέβαλε ένας άνδρας και τον πυροβόλησε. Ο 32χρονος έπεσε νεκρός, ενώ αμέσως μετά ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Η Αστυνομία αποδίδει την δολοφονία του 32χρονου σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ενώ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές, πρόκειται για άνδρα από την Αλβανία και αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που γίνεται απόπειρα δολοφονίας κατά του 32χρονου.

Συγκεκριμένα στα τέλη Φεβρουαρίου σημειώθηκε η τρίτη απόπειρα δολοφονίας του 32χρονου στον σταθμό Λαρίσης όταν οι δύο επίδοξοι δολοφόνοι, τον πυροβόλησαν μέσα από ταξί, τραυματίζοντάς τον στην γάμπα.

Μάλιστα μια ημέρα πριν από την επίθεση στον σταθμό Λαρίσης, ο 32χρονος είχε συλληφθεί στο κέντρο της Αθήνας να κινείται με ηλεκτρικό πατίνι, έχοντας στην κατοχή του μικροποσότητα ναρκωτικών και ένα πιστόλι, ενώ φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Αφότου αφέθηκε τότε ελεύθερος, με τον ορισμό ρητής δικάσιμου, κινούνταν στην Πλατεία Αττικής με ηλεκτρικό πατίνι, όταν δέχθηκε τους πυροβολισμούς από τους δύο επιβάτες ταξί.

Ο 32χρονος που εκτελέστηκε στα Σεπόλια έχει κατηγορηθεί για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Στις 20 Ιουλίου 2007 άγνωστοι είχαν αποπειραθεί να τον σκοτώσουν και πάλι στο κέντρο της Αθήνας, ενώ στις 26 Μαΐου 2019 τον είχαν πυροβολήσει άγνωστοι στον Σταθμό Λαρίσης, τραυματίζοντάς τον σοβαρά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πένθιμα θα ηχήσουν αύριο οι καμπάνες στις εκκλησίες για τα Τέμπη

Peristeri News

Τι θα γίνει με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη 28/2

Peristeri News

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Leave a Comment