• Κυριακή, 13 Ιουνίου, 2021

Χρόνια πολλά Ατρόμητε – Οι Fentagin γιόρτασαν τα 98 χρόνια της ομάδας

Peristeri News
Μάϊος30/ 2021

Κυανόλευκο χρώμα είχε το απόγευμα της Κυριακής το κέντρο του Περιστερίου, με την κορύφωση του εορτασμού των 98 χρόνων του Ατρομήτου από τους Fentagin.

Η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη για τις 7μιση όταν και ξεκίνησε η γιορτή των οργανωμένων οπαδών του Ατρομήτου στην πλατεία του Δημαρχείου.

Εκατοντάδες οργανωμένοι και μη φίλαθλοι του Ατρομήτου συγκεντρώθηκαν στην πλατεία φωνάζοντας συνθήματα για την αγαπημένη μας ομάδα.

Ακολούθησε πορεία του κόσμου σε κεντρικούς δρόμους της πόλης όπως η Παναγή Τσαλδάρη και η Σαρανταπόρου, με προορισμό το σπίτι της ομάδας, το γήπεδο Περιστερίου.

Εκεί στήθηκε μια μοναδική γιορτή με βεγγαλικά και καπνογόνα με τους Fentagin να στήνουν το καλύτερο πάρτι για τα 98 χρόνια ιστορίας της ομάδας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος για τον εορτασμό:

Σε ρυθμούς Ατρόμητου κινείται το Περιστέρι για να γιορτάσει τα 98α γενέθλια του μεγαλύτερου αθλητικού πρεσβευτή της πόλης μας.

Σε κεντρικά σημεία της περιοχής και φυσικά στο Δημαρχείο έχουν στηθεί αφίσες που διαμορφώνουν το εορταστικό κλίμα εν όψει της 31ης Μαΐου, που το «Αστέρι» θα κλείσει τα 98 του χρόνια, με την ευχή στα 100 να είναι ακόμα πιο δυνατό.

Οι εκδηλώσεις αγάπης για τον Ατρόμητο και το Περιστέρι, έννοιες ταυτόσημες, είναι σε πλήρη εξέλιξη τις τελευταίες μέρες και αναμένεται να κορυφωθούν σήμερα, Κυριακή (30/5), με τον ρυθμό να δίνουν όπως μόνο αυτοί ξέρουν, οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας μας, «Fentagin».

Είναι ο καλύτερος τρόπος για να δοθεί το μήνυμα ότι ο Ατρόμητος είναι εδώ και δυναμώνει μέρα με την ημέρα, έχοντας στο πλάι του τον κόσμο, που του δίνει τη δύναμη για ένα καλοκαίρι με πολλή δουλειά.

Ο Ατρόμητος γιορτάζει! Ευχή όλων μας, από τον Αύγουστο να πανηγυρίζει με τον κόσμο του στα γήπεδα, με ασφάλεια και υγεία.