PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Σεμινάριο της «κατάθλιψης» στο Περιστέρι


Το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 18:00 μ.μ., στην Ευαγγελίστρια Περιστερίου και την Κυριακή 3 Μαρτίου στις 18:00 μ.μ. στον Άγιο Γεώργιο Νέας Ζωής Περιστερίου.

Το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 18:00 μ.μ., έπειτα από πρωτοβουλία του καθηγητή Γιώργου Βαθιώτη, μαζί με τους επιστήμονες Υγείας για το Περιστέρι, θα γίνει το επόμενο ιατρικό σεμινάριο διαδραστικού χαρακτήρα στην αίθουσα πολιτισμού του Ιερού Ναού της Ευαγγελίστριας. Θέμα αυτού του σεμιναρίου θα είναι: «Κατάθλιψη – Και όμως η ζωή έχει χρώματα». Ομιλητές θα είναι η γενική ιατρός – νευρολόγος Πηγή Τάρλα, η κλινική ψυχολόγος Βίκυ Κονδύλη και η φιλόλογος Μαρία Τσιαούση .

Την Κυριακή 3 Μαρτίου στις 18:00 μ.μ. θα διεξαχθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στη Νέα Ζωή το ίδιο διαδραστικό σεμινάριο. Όλοι μας πρέπει να δείξουμε ότι δεν έχουν χαθεί μέσα μας οι αξίες ζωής και ότι τα λόγια και οι πράξεις μας έχουν ηθική υπόσταση.

Έπειτα από τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στον Ιερό Ναό της Αγίας Άννας, σε μία εποχή που η κατάθλιψη κυριαρχεί και καθημερινά βιώνουμε τις συνέπειές της, οι Επιστήμονες Υγείας και Παιδείας του Περιστερίου είναι δίπλα σε κάθε συμπολίτη μας που πραγματικά έχει ανάγκη την υποστήριξή τους.

Ζούμε σε μία δύσκολη εποχή που έχουν χαθεί οι αξίες ζωής, τα όνειρα και η αξιοπρέπεια κάθε συμπολίτη μας. Όλοι μαζί πρέπει να δείξουμε αλληλέγγυοι και αδελφικοί στις δυσοίωνες καταστάσεις που αντιμετωπίζει καθημερινά η χώρα μας. Η πρωτοβουλία αυτή θα συνεχιστεί και σε άλλους ναούς της Ιεράς Μητρόπολης Περιστερίου.

Ο επιστημονικός συντονιστής της πρωτοβουλίας

Επιστημόνων Υγείας και Παιδείας για το Περιστέρι

Γιώργος Βαθιώτης, καθηγητής MSc


Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου ζητά την απόσυρση του νομοσχεδίου για τις εξαρτήσεις

Peristeri News

ΚΕΔΕ: Καθαρή νίκη του Λ. Κυρίζογλου στις εκλογές

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Leave a Comment