Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Σε ποιες περιφέρειες υπάρχει υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο



Το χάρτη πρόβλεψης για τον κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιών την Τρίτη έδωσε στη δημοσιότητα η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Σύμφωνα με το χάρτη, υψηλό κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς (κατηγορία 3), αντιμετωπίζουν η Αττική, μεγάλο τμήμα σε Στερεά Ελλάδα, Πελοπόννησο, Ήπειρο και Δυτική Ελλάδα, η Κρήτη, το Ιόνιο, νησιά του ανατολικού Αιγαίου, καθώς επίσης η Θεσσαλονίκη, η Χαλκιδική και η Καβάλα.

blank

Επισημαίνεται επίσης πως σε περιοχές στις οποίες θα σημειωθεί πτώση κεραυνών σε δάση και δασικές εκτάσεις, ο κίνδυνος εξάπλωσης πυρκαγιάς είναι αυξημένος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Αιγάλεω: Ανήλικοι εμβόλισαν μηχανή της ομάδας ΔΙΑΣ και τραυμάτισαν αστυνομικό

Peristeri News

Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις για εισαγωγή σε Πρότυπα, δημόσια Ωνάσεια, Εκκλησιαστικά και Πειραματικά σχολεία

Peristeri News

Μετρό: Ποιες ώρες κλείνει ο σταθμός «Σύνταγμα» Δευτέρα  24/3 και Tρίτη 25/3

Peristeri News

Leave a Comment